Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός: «Θεωρούσα δεδομένο ότι οι γονείς μου δε θα χωρίσουν και την πάτησα»

Τον Μιχαήλ Άγγελο Κρητικό που είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στη νέα τηλεοπτική σειρά του Star, “Τρία μίλια” συνάντησε η κάμερα του Breakfast @ Star.

«Πρόκειται για την πρώτη μου τηλεοπτική δουλεία» είπε αρχικά ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός ο οποίος έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο αφού και οι δυο γονείς του ασχολούνται με αυτό.

«Ο πατέρας μου χαίρεται και αγχώνεται περισσότερο από μένα» ανέφερε σε άλλο σημείο ο νεαρός ηθοποιός για τον πατέρα του Στέλιο Κρητικό.

«Για μένα ο Στέλιος Κρητικός είναι απλά ο μπαμπάς μου και ο Άρης ο αδερφός μου. Δεν ξέρω εσείς πως τους βλέπετε. Δεν τσακωνόμαστε. Μπορεί να διαφωνήσουμε αλλά θα τα λύσουμε όλα με τη συζήτηση. Το ωραίο είναι ότι χτίσαμε ένα πολύ όμορφο κλίμα και με την καινούργια σύντροφο του μπαμπά και τον καινούργιο σύντροφο της μαμάς.

Γενικά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι όλοι μεταξύ μας. Μας προστάτευσαν πάρα πολύ και έχουμε πολύ όμορφες εμπειρίες από όλο αυτό. Έχει να κάνει και με την οπτική γωνία που βλέπεις το κάθετί. Είναι ένας χωρισμός. Το ζήσαμε πολύ ήπια και δεν μας έχει μείνει κάποιο τραύμα από όλο αυτό. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι μου συμβαίνει.

Ήταν η περίοδος που οι παρέες μου είχαν όλοι γονείς που είχαν χωρίσει και ένιωθα περήφανος που οι δικοί μου γονείς ήταν μαζί. Θεωρούσα δεδομένο ότι δε θα χωρίσουν. Εκεί την πάτησα με τον εαυτό μου και την  ψυχολογία μου. Μόλις το συνειδητοποίησα είπα, «οκ κουλ, πάμε παρακάτω» είπε σε άλλο σημείο ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός για το διαζύγιο των γονιών του.

Read More

And More