Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ξεσπά κατά του Αμβρόσιου μετά τις δηλώσεις για τα Τέμπη- «Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας»

Αίσθηση προκαλεί για ακόμη μια φορά με την τοποθέτησή του, πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου.

Σε κείμενό του ο γνωστός και μη εξαιρετέος ρατσιστής Αμβρόσιος, αναφέρει πως η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη είναι η τιμωρία του Θεού  για το τριήμερο του Καρναβαλιού. (διάβασε εδώ το κείμενο με την (αδιανόητη δήλωση του Αμβρόσιου)

Η τοποθέτησή του αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε δικαιολογημένα έντονες αντιδράσεις. Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν τον θυμό τους με τον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, είναι και ο Μιχάλης Ιατροόπουλος.

Ο ηθοποιός που δε μασάει τα λόγια του, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία του Αμβρόσιου και έγραψε, «Mr tragic Αμβροσιε αν υπήρχε ό Θεός που εσείς πιστεύετε θα έπρεπε να είστε ο μηχανοδηγός του τρένου. Ευτυχώς όλοι εμείς πιστεύουμε σε έναν άλλο Θεό που εσείς μάλλον δεν γνωρίζετε. Από εμένα με αγάπη f@ck you b@rst@rd. Υ.Γ. αν Ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε την δική σας Περαστικά πανίβλακα».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mixalis Iatropoulos (@iatropoulosmixalis_official)

Read More

And More