Μιχάλης Κουϊνέλης- Ήβη Αδάμου: Η τρυφερή φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους

Μπορεί ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου να μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και μαζί με την κόρη τους να έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια ωστόσο, οι φορές που επιλέγουν να μοιραστούν κοινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, είναι ελάχιστες.

Και οι δυο, προτιμούν να απασχολούν μόνο με τα επαγγελματικά τους και αυτά είναι που προσπαθούν να προβάλλουν μέσα από τα social media. Η επιλογή τους άλλωστε να ζουν στην Αλεξανδρούπολη και να επισκέπτονται την πρωτεύουσα μόνο για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, είναι ακόμα μια απόδειξη πως επιθυμούν να διαφυλάσσουν την προσωπική τους ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο.

Υπάρχουν όμως και κάποιες μέρες, όπως η σημερινή που αποφασίζουν να κάνουν μια μικρή εξαίρεση και να δημοσιεύσουν και κάποιες πιο τρυφερές κοινές τους στιγμές.

Σήμερα λοιπόν, με αφορμή το χειμωνιάτικο σκηνικό που έχει σκεπάσει τη χώρα, o Μιχάλης Κουϊνέλης δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την Ήβη Αδάμου μέσα στο σπίτι τους και έγραψε, «Μείνετε μέσα στα ζεστά αδέρφια, έρχεται χιονιάς».

Read More

And More