Μιχάλης Κουινέλης: «Όταν μου πει η κόρη μου ότι έχει αγόρι θα το πω στον ψυχοθεραπευτή μου και θα μου πει πώς να αντιδράσω»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Για τον τρόπο που θα αντιδράσει όταν στο μέλλον η κόρη του, Ανατολή του πει ότι έχει αγόρι αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Μιχάλης Κουινέλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κουινέλης που από το 2012 είναι ζευγάρι με την Ήβη Αδάμου και μαζί έχουν αποκτήσει μια πανέμορφη κόρη, την 8χρονη πλέον Ανατολή, αποκάλυψε με χιούμορ πως όταν στο μέλλον του πει ότι έχει σχέση με κάποιο αγόρι, θα πάει απευθείας να το συζητήσει στην ψυχοθεραπεία του.

«Όταν έρθει εκείνη η στιγμή που θα μου πει η κόρη μου ότι έχει αγόρι και θα βγει μαζί του, θα είναι μια άλλη συζήτηση που θα κάνω με τον ψυχοθεραπευτή μου και θα μου πει πώς θα αντιδράσω εκεί» απάντησε με χιούμορ ο Μιχάλης Κουινέλης στις τηλεοπτικές κάμερες που τον συνάντησαν το βράδυ της Τρίτης 26 Μαΐου.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164