Μιχάλης Μητρούσης: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η κόρη του μέσα από το νοσοκομείο, μετά το μίνι εγκεφαλικό που υπέστη!

Δύσκολες ώρες πέρασε, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, ο Μιχάλης Μητρούσης, λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Λωξάντρα», στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο ηθοποιός υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, υπεβλήθη σε μια σειρά από εξετάσεις και μετά από σύσταση των γιατρών δεν ανέβηκε στην σκηνή του θεάτρου Βεάκη. Η κατάσταση της υγείας του πλέον είναι καλύτερη, αν και παραμένει ακόμα στο νοσοκομείο, προκειμένου να ξεκουραστεί και να αναρρώσει πλήρως.

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, και η κόρη τους, Μαρίλια. Η νεαρή τραγουδίστρια, ως λάτρης των social media, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της κι έτσι, το πρωί της Δευτέρας, δημοσίευσε στα InstaStories της μια φωτογραφία του μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, στην οποία πόζαρε στο πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου.

«Ιδού! Υγιής και αρτιμελής για εσάς που αμφιβάλλετε. Και εσάς που στείλατε τόση αγάπη σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας από καρδιάς», ήταν το μήνυμα της που συνόδευε το στιγμιότυπο.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, οι δυο τους έκαναν μια βόλτα και η Μαρίλια δημοσίευσε ξανά στα InstaStories της μια φωτογραφία του, σχολιάζοντας χιουμοριστικά το look του. “My Style Rocks”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More