Μιχάλης Οικονόμου: Παντρεύτηκε με τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή – Φωτογραφίες

Ο Μιχάλης Οικονόμου έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή.

Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής, οι οποίοι έχουν μαζί ένα παιδί που είναι τριών ετών, σήμερα επισημοποίησαν τη σχέση τους και η ευτυχία τους αποτυπωνόταν στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ηθοποιός στα social media.

Διάβασε εδώ επίσης: Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Οι ηθοποιοί φωτογραφίζονται πρώτη φορά με τον γιο τους και μιλούν για την οικογένειά τους!

«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του Μιχάλη Οικονόμου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Οικονόμου/M. Oikonomou (@ecomike)

Ο Μιχάλης Οικονόμου έχει μιλήσει κατά καιρούς για την απόφαση να μεγαλώσει ένα παιδί με τον σύντροφό του: «Μεγαλώνουμε ένα παιδί, είμαστε μπαμπάδες του. Με το να δημοσιοποιήσουμε την υπόθεσή μας μπορούσαμε να ανοίξουμε τη συζήτηση. Δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση σε όλες τις οικογένειες σε αυτή τη χώρα. Μια οικογένεια που είναι δύο μαμάδες και η μία έχει γεννήσει φυσιολογικά το ένα παιδί, δεν θεωρείται μαμά η άλλη. Αν συμβεί κάτι στον ένα γονιό ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού.

Στη δική μας περίπτωση ο Γιώργος είναι νομικά ο μπαμπάς. Στο εξωτερικό μπορεί να θεωρείται μια κανονική οικογένεια, στην Ελλάδα δεν ισχύει αυτό. Έρχονται εδώ και δεν μπορούν να αναγνωριστούν. Είναι μεγάλο κενό αυτό στο πλαίσιο της ισότητας και της δικαιοσύνης. Είναι δικαίωμα του παιδιού να κατοχυρωθεί νομικά η οικογένεια του. Δεν ξέρω αν η κοινωνία είναι έτοιμη να το αποδεχθεί ή όχι».

Read More

And More