Μιχάλης Σαράντης: Η τρυφερή εξομολόγηση στη Μαίρη Μηνά και η φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και ένα μήνα περίπου ο Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας με τη σύντροφό του Μαίρη Μηνά να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η καθημερινότητα των δύο ηθοποιών πλέον έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, κανείς από τους δύο όμως, δεν φανταζόταν την χαρά και την ευτυχία που θα τους έφερνε αυτή η αλλαγή

«Με τον ερχομό της κόρης μου έχει αλλάξει συθέμελα όλη η ζωή μου. Είμαι σε μια πολύ φωτεινή περίοδο της ζωής μου. Το λέω σχεδόν με συστολή αλλά είναι αυτή τώρα που έχει έρθει η κορούλα μου. Έχουν αλλάξει όλα. Κάθε άνθρωπος που βλέπει τη γυναίκα του, το κορίτσι του, το πλάσμα του να φέρνει μια ζωή στη ζωή. Τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε ένα εργοστάσιο ζωής όταν γεννάνε. Βλέπεις την ίδια φύση μπροστά σου να χαρίζει ζωή. Είναι πολύ συγκινητικό», είχε δηλώσει ο Μιχάλης Σαράντης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Το πρωί της Κυριακής 23/10 ο Μιχάλης Σαράντης καλημέρισε τους διαδικτυακούς του φίλους με ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την κορούλα του, όπου τους βλέπουμε μαζί ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, ενώ παράλληλα έστειλα ένα γλυκό μήνυμα στην αγαπημένη του Μαίρη Μηνά.

«Ένας μήνας και κάτι. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα είμαι τόσο ευτυχισμένος και τόσο άυπνος ταυτόχρονα! Μαίρη Μηνά είσαι ο ήρωάς μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Read More

And More