Μιχάλης Σαράντης – Μαίρη Μηνά: Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη τους

Ο Μιχάλης Σαράντης είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και αυτή την περίδο καταφέρνει να συνδυάζει θέατρο, τηλεόραση αλλά και οικογένεια.

Πριν λίγο καιρό, ο Μιχάλης Σαράντης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς καθώς η σύντροφός του και επίσης πολύ ταλαντούχα ηθοποιός Μαίρη Μηνά έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μιλώντας γι’ αυτή την αλλαγή στη ζωή του στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο, ο Μιχάλης Σαράντης αποκαλύπτει το όνομα που θα πάρει η κόρη του αλλά και τα όνειρα που κάνει για εκείνη.

Έχετε αποφασίσει το όνομα που θα της δώσετε;

Θα πάρει τα ονόματα των γιαγιάδων της: Βασιλική, όπως η μητέρα μου, και Γλυκερία, όπως η μητέρα της Μαίρης, που είναι μαζί μας αυτές τις ημέρες και μας βοηθάει αδιανόητα πολύ. Πρέπει να πάω να της ανάψω μια λαμπάδα σύντομα!

Τι όνειρα κάνεις για την κόρη σας;

Το πρώτο πράγμα που θέλεις είναι να είναι καλά και να κάνεις ό,τι μπορείς –σε πρακτικό και πνευματικό επίπεδο– για εκείνη. Αρχίζεις να σκέφτεσαι πως ο κόσμος πρέπει να γίνει καλύτερος και συνειδητά μετασχηματίζεται λίγο περισσότερο η ανάγκη σου να κάνεις καλό. Ένα άλλο πράγμα που συνειδητοποίησα είναι πως αυτομάτως γίνεσαι μπαμπάς όλων των παιδιών του κόσμου. Με ευχαριστεί να βλέπω τους ανθρώπους και τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα – πάντα έτσι ήμουν. Δεν μπορώ να βλέπω άνθρωπο να κλαίει, ταράζομαι, προσπαθώ πάντα με τη στάση μου, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο πιο φωτεινό.

Read More

And More