Μιχάλης Σαράντης – Μαίρη Μηνά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

Η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο και οι δύο ηθοποιοί είναι άνθρωποι που επιθυμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, αν και μετρά αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής έχοντας μεγάλες επιτυχίες στο θεατρικό σανίδι, στο τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστή μέσα από την σειρά «Αγγελική» στην οποία πρωταγωνίστησε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Σαράντη είναι ελάχιστες και οι δυο τους προτιμούν να απασχολούν τα μέσα με τη δουλειά τους και όχι με την προσωπική τους ζωή.

Πρόσφατα όμως, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο ηθοποιούς στο κέντρο της Αθήνας, όπου απόλαυσαν την βόλτα τους!

Οι δυο τους έδειχναν ευδιάθετοι ενώ ο Μιχάλης Σαράντης δεν άφησε ούτε λεπτό το χέρι της αγαπημένης του, αποδεικνύοντας πόσο ερωτευμένοι είναι.

«Την προσέχω τη Μαίρη. Αλλά στα γυρίσματα την έχω σε καλά χέρια. Την προσέχω, την αγαπώ και την καμαρώνω. Όταν μιλάμε για μεγάλα συναισθηματικά μεγέθη, γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με τη Μαίρη, δεν ξέρεις από που σου έρχεται. Τρως το χαστούκι και λες πω τι μάτια είναι αυτά», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Μιχάλης Σαράντης.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More