Μιχάλης Σαράντης: Μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρη του και το πρόσωπό του λάμπει από ευτυχία

Η φετινή σεζόν βρίσκει τον Μιχάλη Σαράντη σε ένα γεμάτο επαγγελματικά πρόγραμμα αφού πέρα από τη σειρά “Νουμερα” της ΕΡΤ στην οποία πρωταγωνιστεί και υποδύεται τον Τζόναθαν, συμμετέχει και σε δυο θεατρικές παραστάσεις, “Τα Ματωμένα Χώματα” και την παράσταση “Αίας του Σοφοκλή”.

Ωστόσο, ο Μιχάλης Σαράντης εκτός από την επαγγελματική του επιτυχία έχει ακόμη έναν λόγο – και μάλιστα τον πιο σοβαρό – για να νιώθει ευτυχισμένος. Πριν λίγο καιρό ήρθε στον κόσμο η κόρη του, καρπός του έρωτά του με την Μαίρη Μηνά. Μιλώντας στην νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν“, ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε για τη γέννηση της κόρης του αποκαλύπτοντας πόσο τον έχει αλλάξει.

«Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω πλέον είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και την γυναίκα μου. Πλέω σε πελάγη ευτυχίας που έχω την ιδιότητα του πατέρα. Νομίζω φαίνεται στο πρόσωπό μου. Συνειδητοποιώ ότι όταν έρχεται στον κόσμο μια νέα ζωή κάπως επανερχόμαστε και εμείς σε μια βαθιά αθωότητα που θα ήταν καλό να την επιστρατεύουμε στην καθημερινότητά μας ούτως ή άλλως. Ανεξάρτητα από το αν έρχεται μια νέα ζωή μέσα στο σπίτι. Η μεγαλύτερα διαφορά στην καθημερινότητά μου μετά τη γέννηση της κόρης μου είναι ότι 3 με έξι το πρωί δεν κοιμάμαι» είπε.

Όσο για το πως διαχειρίστηκε την απώλεια της μητέρας του και στη συνέχεια και εκείνη του πατέρα του, ο Μιχάλης Σαράντης δήλωσε, 

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το πως διαχειρίστηκα την απώλεια της μαμάς μου. Την απώλεια αυτή τη διαχειρίζεσαι από την πρώτη στιγμή και δεν τη διαχειρίζεσαι και ποτέ. Είναι μια συνεχής κατάσταση που συνεχώς μετασχηματίζεται. Όλο αυτό το πράγμα σε σχέση με τη ζωή και τον θάνατο είναι ούτως ή άλλως μια τέτοια κατάσταση. Δεν την έχω διαχειριστεί και ταυτόχρονα την έχω διαχειριστεί με πολλή ειρήνη και αγάπη για να ησυχάσει και η ψυχή της. Ένας ενήλικας όταν χάνει και τους δυο γονείς του, παύει να είναι παιδί και γίνεται επισήμως ενήλικας. Είχα την τύχη ή ατυχία η ιδιότητά μου να αλλάξει λίγο πριν γεννηθεί η κόρη μου αφού ο θάνατος του πατέρα μου ήρθε λίγο πριν έρθει εκείνη στη ζωή.. Θα ήθελα να είναι εδώ οι γονείς μου και να δουν την εγγονή τους».

Read More

And More