Μιχάλης Σαράντης: «Υπήρχαν στιγμές που αισθανόμουν ότι όποιος είναι δίπλα μου παθαίνει κακό»

Ο Μιχάλης Σαράντης που φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “Τα νούμερα” αλλά και τη θεατρική παράσταση “Αίας” βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή “Dot”.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μέσα σε όλα, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του και τις απώλειες που κλήθηκε να διαχειριστεί ενώ αναφέρθηκε και στη γέννηση της κόρης του που ήρθε για να γεμίσει με φως την ψυχή του.

«Εμείς ως οικογένεια, από το 2006-07 που ο μπαμπάς μου αρρώστησε για πρώτη φορά, ήταν καρκινοπαθής, στον πνεύμονα, τον εγκέφαλο… χειρουργεία, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες… όλα, μπήκαμε σε ένα βαθύ λαγούμι ως οικογένεια και χάσαμε πολλούς ανθρώπους από την οικογένειά μου. Έφυγαν πάρα πολλοί άνθρωποι μέχρι τον Μάιο που έφυγε ο μπαμπάς μου και έκλεισε αυτό το κεφάλαιο. Παράλληλα, ερχόταν και μια άλλη ζωή, η Μαίρη ήταν τεσσάρων μηνών όταν έφυγε ο μπαμπάς.

Στο διάστημα αυτής της διαδρομής, έφυγε η μαμά μου, έχασα πολύ κοντινούς μου ανθρώπους, από τη δουλειά, έχασα γιαγιά, θείους… ήμασταν ένα τεράστιο σόι και πλέον έχουμε μείνει πολύ λίγοι. Όλο αυτό σε κάνει να καταλαβαίνεις ότι η ζωή φεύγει για πλάκα, σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Όλο αυτό εμένα με επηρέαζε πολύ βαθιά ψυχικά με αποτέλεσμα να αντιληφθώ ότι μόνο αν στραφώ προς το φως θα βγω και εγώ σώος από εκεί μέσα. Υπήρχαν στιγμές που έμπαινα κι εγώ σε πολύ βαθιά λαγούμια σε βαθμό που να αισθάνομαι πως ό,τι είναι δίπλα μου, παθαίνει κακό» εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Σαράντης και συνέχισε,

«Για μένα αυτά είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και το έχω αγκαλιάσει και το έχω παντρευτεί με πολλή αγάπη γιατί δε γίνεται αλλιώς. Αυτός ο κύκλος έκλεισε για μένα με τον ερχομό αυτού του πλάσματος που έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και τρεις μήνες. Αυτό το παιδί έχει φέρει όλο το φως που μας στερήθηκε αυτά τα χρόνια από το σπίτι… Τώρα που ήρθε το παιδί, έχω μια τεράστια ανακούφιση».

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Σαράντης αναφέρθηκε στη Μαίρη Μηνά αποκαλύπτοντας μάλιστα και τα ονόματα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στην κόρη τους.

«Τη Μαίρη την εκτιμούσα πολύ για τη δουλειά της και κάτι με μαγνήτιζε σε εκείνη. Πραγματικά όμως δε θυμάμαι πως ήταν πριν το παιδί… Δε με νοιάζει πια η εικόνα μου τόσο πολύ γιατί με νοιάζει κάτι άλλο. Το παιδί θα πάρει τα ονόματα των δυο γιαγιάδων του Βασιλική – Γλυκερία και από εκεί και πέρα θα διαλέξει μόνο του πως προτιμά να τη φωνάζουν. Προς το παρών τη λέμε “Τσουπέτα”. Το βγάλαμε από μια χαζομάρα. Ήταν έγκυος η Μαίρη και παίρναμε χαζοπράγματα από το ιντερνετ. Πήραμε κάτι πιπίλες, που δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ, και έγραφε πιπίλα, τσουπέτα, το τσουπέτα είναι η πιπίλα στα ισπανικά….» είπε και συμπλήρωσε με χιούμορ,

«Τώρα βέβαια η Μαίρη μου λέει ότι δεν της αρέσει που θα έχει μόνο το δικό μου επίθετο, να βάλουμε και το δικό της και της λέω, “Τι θες δηλαδή να λένε το παιδί Βασιλική-Γλυκερία Τσουπέτα Σαράντη – Μηνά;” Ας διαλέξει αυτό το παιδάκι τι θέλει να κάνει στη ζωή του και πως θα το λένε».

Read More

And More