Site icon TLIFE

Μιχάλης Ζαμπίδης: Έτσι είναι το σπίτι του ποαγκόσμιου πρωταθλητή kick boxing!

Στο περιοδικό OK! μίλησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης και έδειξε το καινούριο του σπίτι με τα αγαπημένα του διακοσμητικά αντικείμενα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής εξήγησε τους λόγους που δεν μπορεί να παντρευτεί άμεσα και μίλησε για τον αγώνα με τον Τούρκο boxer που διεκδικεί τον παγκόσμιο τίτλο του Μιχάλη Ζαμπίδη.

/

“Θεωρώ ότι το σπίτι είναι η αφετηρία σου κάθε πρωί για να ξεκινάς την μέρα σου αλλά και για όλα όσα έχεις να κάνεις στην ζωή σου . Για μένα το σπίτι μου είναι ησυχαστήριο μου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είναι φιλόξενο, ζεστό και να με ελκύει να περνάω περισσότερο χρόνο εκεί”.

“Τα περισσότερα χρόνια μένω μόνος μου. Δεν έχω συζήσει ποτέ με σύντροφο μου. Είμαι παντρεμένος με την προπόνηση η οποία είναι σούπερ απαιτητική γυναίκα. Απαιτεί πολύ χρόνο, ενέργεια και δεν σηκώνει λάθη”.

“Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια, μου αρέσει η ενέργεια που εκπέμπουν τα παιδιά. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά, αλλά θεωρώ ότι η ζωή που κάνω τώρα είναι πολύ απαιτητική, επομένως δεν υπάρχει χώρος για να ανοίξω τόσο μεγάλο κεφάλαιο”.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

© 2024 tlife.gr