Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία Καρολίνα Ντάσιου: Το TLIFE στον γάμο και τη βάπτιση των δίδυμων παιδιών τους – Οι πρώτες εικόνες

Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους και την βάπτιση των δίδυμων παιδιών τους, σήμερα 17/6, ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η αγαπημένη του Μαρία – Καρολίνα Ντάσιου.

Η σχέση του ζευγαριού μετρά ήδη τέσσερα χρόνια ενώ τον Μάιο του 2022 η ευτυχία τους συμπληρώθηκε με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους.

 Το ζευγάρι που έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, θέλησε να συνδυάσει τον γάμο του μαζί με τη βάπτιση των δυο κοριτσιών. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έφτασε πρώτος στην εκκλησία όπου περίμενε μαζί με τις κόρες του τη σύντροφό του, ενώ μερικά λεπτά αργότερα στον Ιερό Ναό έφτασε και η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου η οποία έλαμπε μέσα στο ολόλευκο νυφικό της το οποίο ανήκει στη σχεδιάστρια Anna Veneti.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης αντί να περιμένει την αγαπημένη του να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, την πλησίασε και αφού την έπιασε από το χέρι, της πρόσφερε την ανθοδέσμη και μαζί ανέβηκαν τα σκαλοπάτια προκειμένου να μπουν στο εσωτερικό του Ναού για να αρχίσει το μυστήριο του γάμου. 

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Μάνος Ιωάννου και η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφό της.

Η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφό της

Η Τόνια Φουσέκη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More