Φωτογραφίες TLIFE

Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρίνα Καρολίνα Ντάσιου: Όλα όσα έγιναν στον γάμο και τη βάφτιση των παιδιών τους – Ο χορός στη δεξίωση

Τον θρησκευτικό γάμο τους αλλά και τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους πραγματοποίησαν το Σάββατο 17/6, ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. 

Το αγαπημένο ζευγάρι ζευγάρι που μετρά τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία λίγων φίλων και συγγενών τους, ενώ στη συνέχεια βαπτίστηκαν οι δίδυμες κόρες τους, οι οποίες ήρθαν στη ζωή τον Μάιο του 2022 για να επισφραγίσουν με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους.

Η νύφη κατά την άφιξή της στην εκκλησία έλαμπε από ευτυχία, ενώ ο Μιχάλης Ζαμπίδης την περίμενε με μεγάλη αγωνία αγκαλιά με τις δίδυμες κόρες τους.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γαμήλιο πάρτι, όπου το ζευγάρι διασκέδασε με συγγενείς και φίλους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πολλοί από αυτούς μάλιστα, μοιράστηκαν και σχετικά στιγμιότυπα από την βραδιά, το highlight όμως, ήταν η είσοδος του Μιχάλης Ζαμπίδη με την σύζυγό του στον χώρο, όπου αγκαλιά με τις μικρές τους χόρεψαν μια μοναδική χορογραφία.

Δες τις φωτογραφίες

 

Το βίντεο ανήρτησηε ο Μάνος Ιωάννου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More