Μόλις 15 λεπτά διήρκησε η συνάντηση Καμμένου – Παπούλια – Αδιέξοδο το πρωί – ”Ο χαβαλές τελείωσε”

Ο Π. Καμμένος έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 19:22 προκειμένου να συζητήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Π. Καμμένος χαιρέτισε τους δημοσιογράφους και εισήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο. Με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκινάει ουσιαστικά ο β’ γύρος διαβουλεύσεων μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και τον Κ. Παπούλια για τη συγκρότηση μίας κυβέρνησης συνασπισμού.

Στο μεταξύ ο Κ. Παπούλιας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για πιθανή νέα συνάντηση αύριο με τους πολιτικούς αρχηγούς, απαντώτας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα ξαναπάνε άυριο στο Προεδρικό Μέγαρο “Θα είστε…Δε μπορώ να κάνω χωριό χωρίς εσάς”.

Νωρίτερα σήμερα έγινε η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια η οποία διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και κατέληξε σε πλήρες αδιέξοδο. Κανείς τους δεν έκανε δηλώσεις βγαίνοντας από το Προεδρικό. Το μόνο που είπε ο Α.Σαμαράς, αρχικά, στους δημοσιογράφους είναι οτι η διαβούλευση συνεχίζεται.

Λίγη ώρα μετά όμως ο Α.Σαμαράς δήλωνε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται ούτε οικουμενική ούτε δίνει ψήφο ανοχής σε μία νέα κυβέρνηση για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, καταλήγοντας ”Δεν ξέρω που το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Διάβασε όλες τις πολιτικές εξελίξεις στο NewsIt

Read More

And More