Μόλις κατεβάσαμε το app «Διαδρομή Προσφοράς»

Η απόσταση που πρέπει να διανύσεις για την αγάπη είναι πολύ μικρότερη από όσο νομίζεις! Και μπορείς να την διανύσεις μέσα από το κινητό σου με μία απλή εφαρμογή! Το TLIFE κατέβασε ήδη το app «Διαδρομή Προσφοράς» και σε καλεί να το κάνεις κι εσύ και να το μοιραστείς στα δικά σου social media για να ακολουθήσουν τα “βήματά” σου κι άλλοι.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tlife.gr (@tlifegr) στις


Η νέα εφαρμογή της ΟΠΑΠ μετατρέπει τα βήματα όλων μας σε χρήματα για την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων, «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού».

Κάθε βήμα σου μετράει και η ΟΠΑΠ το μετατρέπει σε χαμόγελο! Συνδέοντας για πρώτη φορά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στον οποίο είναι και φέτος Μέγας Χορηγός, με το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας δημιούργησε αυτή την ξεχωριστή εφαρμογή. Μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις θα γίνει μια μεγάλη γιορτή όχι μόνο για τους συμμετέχοντες δρομείς αλλά για ολόκληρη τη χώρα καθώς κάθε βήμα μετράει και οδηγεί στην ανακαίνιση των δύο νοσοκομείων

Αναλυτικά για το app «Διαδρομή Προσφοράς»

H ΟΠΑΠ μέσω της εφαρμογής «Διαδρομή Προσφοράς», την οποία μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στο κινητό σου ή να επισκεφτείς στο σύνδεσμο «www.diadromiprosforas.gr », δίνει σε όλους τη δυνατότητα να μετρούν καθημερινά τα βήματα που πραγματοποιούν και τα μετατρέπει αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση για το έργο της ανακαίνισης των δυο παιδιατρικών νοσοκομείων.

Ανεξάρτητα από τον συνολικό αριθμό βημάτων και μόνο για κάθε download της εφαρμογής «Διαδρομή Προσφοράς» στο κινητό, η ΟΠΑΠ θα προσφέρει ένα ευρώ για το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο.

Την ίδια ώρα, μπορείς να μοιραστείς και να επικοινωνήσεις τη συμμετοχή σου στη δράση της ΟΠΑΠ μέσω των social media, καλώντας ακόμα περισσότερους να πάρουν μέρος στην διαδρομή προσφοράς για τα παιδιά. Αν είσαι από αυτούς που αγαπούν να ενημερώνουν το instagram, το facebook και το twitter τους με τις δραστηριότητές τους, τώρα θα έχεις έναν λόγο παραπάνω!

Η ΟΠΑΠ, μέσω της δράσης «Διαδρομή Προσφοράς» μέχρι και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου μας καλεί όλους να γίνουμε μέλος της ομάδας: Κατέβασε τώρα δωρεάν την εφαρμογή «Διαδρομή Προσφοράς» στο κινητό σου. Επισκέψου τον σύνδεσμο «www.diadromiprosforas.gr ». Πρόσθεσε τα βήματά σου και έλα να στηρίξουμε από κοινού την ανακαίνιση των νοσοκομείων. Για τα παιδιά άλλωστε, αξίζει να κάνουμε την πιο σπουδαία διαδρομή!

Read More

And More