Μόλις τελείωσε η μεγάλη κόντρα των δυο κυρίων της ελληνικής showbiz! Tι συνέβη;

Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες στην Κηφισιά ο γνωστός pr manager, Γιάννης Καζανίδης. Όσοι ήταν στο πάρτυ του, ξαφνιάστηκαν όταν είδαν να καταφθάνει και μάλιστα κρατώντας ένα δώρο, ο επίσης γνωστός Pr Man, Χάρης Σιανίδης.


Αυτοί που ξαφνιάστηκαν, ήταν αυτοί που γνώριζαν ότι ο Γιάννης και ο Χάρης, είχαν ψυχρανθεί και είχαν να μιλήσουν πάνω από ένα χρόνο. Χθες ο Χάρης αποφάσισε να δώσει τέλος σε αυτή την κόντρα, πήγε στα γενέθλια του Γιάννη κι εκείνος τον υποδέχθηκε με χαρά!

Δες τι έγραψε ο Χάρης Σιανίδης στο προσωπικό του προφίλ στα social media:

Σήμερα ένοιωσα καλα με τον εαυτό μου…έβαλα στην άκρη προσωπικές διάφορες,επαγγελματικούς ανταγωνισμούς,ίντριγκες και λόγια του παρελθόντος και πήγα στα γενέθλια ενός ανθρώπου που ειχα να μιλήσω μαζι του πάνω απο ένα χρόνο…αποφάσισα ότι αυτα που μας ενώνουν-οι στιγμές,τα ταξίδια,τα γέλια,τα ξενύχτια ειναι πιο πολλα απο αυτα που μας χωριζουν-…έκανα πίσω όσο προδομένος και αν αισθανόμουν…κέρδισα ένα προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό μου…νίκησα τον εγωισμό μου…αναμετρήθηκα με τον Χάρη!κερδισα ξανά τις αμέτρητες νεανικές αναμνήσεις μου…απόψε θα κοιμηθώ όμορφα…Χαρούμενα γενέθλια καλέ μου φίλε @kazanidisg

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) στις

Read More

And More