Money Drop… Πως μας φαίνεται ;

Εννέα λεπτά μετά τις 9.00 ξεκίνησε στο Mega το “Money Drop” ! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίσηκε και μας καλησπέρισε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο…

Τα πρώτα λεπτά ο Γρηγόρης ήταν αγχωμένος ! Εκτός από την πρεμιέρα που έτσι κι αλλιώς δημιουργεί άγχος ,βλέπετε το παιχνίδι του Μεγάλου Καναλιού είναι live ,οπότε ήταν αγχωμένος διπλά.

Παρόλα αυτά, διατήρησε την ψυχραιμία του και πολύ γρήγορα ,κατάφερε να βρει τον παλιό, καλό εαυτό του ! Ηταν άνετος ,χαλαρός, ευδιάθετος, δημιουργούσε μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα με τους παίκτες ,όπως επίσης και …σασπένς όποτε χρειαζόταν !

Με άλλα λόγια, ο Γρηγόρης ήταν …όλα τα λεφτά ! Ο Γρηγόρης έλειψε απο την τηλεόραση και μετά απο όλα αυτά που έχουν δει τα ματάκια μας τα τελευταία δύο χρόνια, μας έλειψε κιόλας ! Ναι , η απουσία του ήταν αισθητή !

Και μιας και είπα …λεφτά, το παιχνίδι του Mega οφείλω να ολογήσω πως το βρήκα άκρως εντυπωσιακό και ως πρότζεκτ και ως εικόνα ! Είναι μία πολύ προσεγμένη παραγωγή από την πρώτη , μέχρι και την τελευταία της λεπτομέρεια… Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να σου κρατήσει ευχάριστη συντροφιά .

Και είμαι σίγουρη πως και η AGB θα έχει χαμογελάσει πλατιά και στον Γρηγόρη , αλλά και στο Mega ! Την Δευτέρα θα ξέρουμε !

Read More

And More