Monika: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τον σύζυγό της και την κόρη τους! Για ψώνια στα βόρεια προάστια [pics]

Μπορεί το ευρύ κοινό να γνωρίζει την Monika από τα ιδιαίτερα τραγούδια της, ωστόσο η ταλαντούχα ερμηνεύτρια εκτός από μια επιτυχημένη καριέρα, έχει δημιουργήσει και υπέροχη οικογένεια. Πριν ενάμισι χρόνο, η γνωστή τραγουδίστρια απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Σταύρο Ξενίδη και από εκείνη την ημέρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η μικρή Μελίνα τους έχει ξετρελάνει και οι γονείς της δεν της χαλάνε χατίρι!

Η Monika ή κατά κόσμον Μόνικα Χριστοδούλου είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ για χάρη του μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες, με σκοπό να δημιουργήσει οικογένεια μαζί του. Αυτές τις ημέρες, το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται στην Αθήνα για να δει αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την όμορφη οικογένεια σε μία από τις βόλτες της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Η Monika έχοντας πάντα στο πλευρό της την γλυκιά Μελίνα έκανε τις αγορές της για παιδικά είδη, ενώ στη συνέχεια απόλαυσε και έναν δροσερό καφέ! Αυτή μάλιστα είναι μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε σύσσωμη την οικογένειά της, μιας και τα τελευταία χρόνια ζει στις ΗΠΑ.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More