Monika: Συνεργάζεται με τον Γάλλο παραγωγό Yuksek!

Xτίζοντας τo όνομα του σε remixes σπουδαίων pop κομματιών (βλ. Lykke Li “I Follow Rivers” Τhe Μagician remix) στα τέλη της περασμένη δεκαετίας, ο Γάλλος παραγωγός Yuksek που απολαμβάνει πλέον φήμη superstar dj / παραγωγού στην χώρα του, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το τρίτο ολοκληρωμένο album του με τίτλο “Nous Horizon” στις αρχές του 2017.

Στα μέσα του 2016 συναντήθηκε στο Los Angeles με την Μόνικα και επηρεασμένος από τα vibes του Secret In the Dark, της ζήτησε να ηχογραφήσουν απο κοινού δύο καινούρια κομμάτια για το νέο του album. To “Μake It Easy” που συμπεριάλαβε στο EP “Sweet Addiction” και έχει κερδίσει ήδη airplay στο ελληνικό ραδιόφωνο και το “ Break My Heart” που αναμένεται να κυκλοφορήσει σαν single μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Το υλικό του album θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά στο Transmusicales festival της Rennes (ίσως το ρημοναδικό μεγάλο φεστιβάλ που αποτυπώνει τις μελλοντικές τάσεις στην μουσική βιομηχανία της Γαλλίας και εκεί όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά live το Secret In The Dark επι Ευρωπαικού εδάφους πέρσι τον Δεκέμβρη) τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 1ης Δεκεμβρίου και η Μόνικα θα βρεθεί στην κεντρική σκηνή του Hall 8 (set time 00.10 – 01.00am) ως μέλος της ζωντανής μπάντας του Yuksek.

Read More

And More