Dancing With The Stars: Αλλάζει ημέρα μετάδοσης; Η αλήθεια στο TLIFE

Το Dancing With The stars πρόσφατα έκανε πρεμιέρα στο πρόγραμμα του Star δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές του σταθμού κάθε Κυριακή στις 21:00.

Η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Λάμπρο Φισφή και τους έμπειρους κριτές Στέφανο Δημουλά, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου, Jason Roditis, υποδεχoνται τους συμμετέχοντες, που χορεύουν για φιλανθρωπικό σκοπό, με τους διακεκριμένους επαγγελματίες χορευτές τους, σε μοναδικές χορογραφίες υψηλού επιπέδου.

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο stage με κοινό σκοπό να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Dancing With The stars. Την ίδια ώρα, οι τηλεθεατές του Star σχολιάζουν τα πάντα στα social media, με τα memes και τις ατάκες του LIVE να γίνονται viral.

Το τελευταίο 24ωρο ακούστηκε έντονα η φήμη που ήθελε το σόου να μετακινείται από το βράδυ της Κυριακής, αλλάζοντας μέρα προβολής. 

Συγκεκριμένα, ο  Βαγγέλης Περρής μέσα από το Πρωινό, μίλησε για τις αλλαγές που σχεδιάζουν στο πρόγραμμα του Star.

Το TLIFE επικοινώνησε με άνθρωπο του Star, ο οποίος μας διέψευσε την εν λόγω είδηση. Ποτέ δεν τέθηκε θέμα για αλλαγή ημέρας του σόου. Το  Dancing With The stars είναι ένα πρόγραμμα με συγκεκριμένη δομή και περιεχόμενο που συνδυάζεται απόλυτα με την prime time της Κυριακής.

Έτσι το ραντεβού με τους τηλεθεατές παραμένει σταθερό για το βράδυ της Κυριακής στις 21:00

Να θυμίσουμε πως τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη». Ο Σύλλογος «Η Πίστη» απαρτίζεται από γονείς παιδιών, που πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται στις Αιματολογικές-Ογκολογικές Κλινικές και τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα».

Read More

And More