Αποκλειστικό!

Happy Day: Το TLIFE στη γενική πρόβα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της ομάδας της πριν από την πρεμιέρα – Φωτογραφίες

Αντίστροφα μετρούν οι ημέρες για την πρεμιέρα του Happy Day στον Alpha. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της επιστρέφουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Το πρωί της Τετάρτης 9/6, το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια της γενικής πρόβας του Happy Day και εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Η καλή διάθεση και το θετικό κλίμα κυριαρχούν και φέτος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανυπομονεί να πει την πρώτη «καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό.

Η ομάδα της παρουσιάστριας παραμένει και τη φετινή σεζόν η ίδια. Ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως. Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας και φέτος θα βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη.

Τα χαμόγελα, τα παιχνίδια, οι ατάκες και φυσικά η… «Πάτσα» (το αγαπημένο σκυλάκι του Δημήτρη Παπανώτα) δεν έλειπαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πρόβας!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Δες όλες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Το ραντεβού γνωστό κι αγαπημένο. Στις 07:45 το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της μας λένε την πρώτη καλημέρα, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση, συστατικά που συνθέτουν την πιο Happy Day σου!

Το TLIFE εύχεται στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα του Happy Day καλή επιτυχία!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More