My Style Rocks: Το TLIFE στα παρασκήνια του σόου μόδας – Η Μαρία Μπακοδήμου στην καρέκλα του κριτή

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου του My Style Rocks και την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας.
Αύριο 23/6 όπως και τις δυο προηγούμενες ημέρες πρόκειται να προβληθεί ένα από τα επεισόδια με μια ξεχωριστή κυρία στη θέση των guest κριτών. (δες εδώ backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα με την Έλενα Χριστοπούλου)

Μετά την Έλενα Χριστοπούλου που είδαμε στα επεισόδια της Τετάρτης 21/6 και σήμερα 22/6, αύριο στο πλατό του My Style Rocks έρχεται μια ακόμη ξεχωριστή καλεσμένη. Ο λόγος για τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια που έχει άμεση σχέση με τη μόδα θα έχει τη δυνατότητα από τη θέση του guest κριτή να επηρεάσει την τελική κατάταξη των διαγωνιζόμενων δίνοντας έναν έξτρα βαθμό σε πέντε fashionistas.

Η βαθμολογία της – όπως και στην περίπτωση της Έλενας Χριστοπούλου- θα είναι μυστική και θα ανακοινωθεί αφού ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις όλων των διαγωνιζόμενων στο πλατό. Οι δύο διαγωνιζόμενες που θα βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης θα βρεθούν μπροστά στην κριτική επιτροπή η οποία θα αποφασίσει ποια θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει.

Το δεύτερο επεισόδιο με τη Μαρία Μπακοδήμου στη θέση του guest κριτή θα προβληθεί τη Δευτέρα 26/6.

Το TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα του My Style Rocks και κατέγραψε το άψογο κλίμα που επικρατούσε ανάμεσα στους τρεις κριτές, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Στέλιου Κουδουνάρη, Δημήτρη Σκουλό, την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και την guest κριτή Μαρία Μπακοδήμου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More