Survivor Τελικός: “Έλιωσε” ο Ηλίας Μπόγδανος στην αγκαλιά της Αλεξάνδρας – Τα πρώτα λόγια της συντρόφου του on air

Στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι διεξάγεται αυτή τη στιγμή ο τελικός του Survivor! Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι οι δύο φιναλίστ που διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ και φυσικά έχουν στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο πλευρό του Ηλία Μπόγδανου βρίσκεται και απόψε η σύντροφός Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Η ξανθιά καλλονή στηρίζει από την πρώτη στιγμή τον αγαπημένο της και δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρών σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά για εκείνον. 

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων τον Ηλία Μπόγδανο να πηγαίνει στο πλευρό της Αλεξάνδρας και να τη σφίγγει στην αγκαλιά του! Ο φιναλίστ του Survivor λιώνει από έρωτα για την κοπέλα του και αυτές είναι οι αποδείξεις!

Μετά από 6,5 μήνες που πέρασαν χωριστά, μετά το τέλος της σημερινής βραδιάς, οι δυο τους θα είναι πάλι μαζί και ευτυχισμένοι!

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός δεν δίστασε να φωνάξει την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου να κατέβει και να βρεθεί στο πλευρό του Ηλία Μπόγδανου.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση τους και τον αγαπημένο της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι είναι ψέμα αυτό που ζω. Τρέμω πάρα πολύ. Καθόμουν και τον παρακολουθούσα, τον στήριζα και του μετέφερα τη θετική μου ενέργεια. Περίμενα αυτή τη στιγμή. Έχει απίστευτη ενέργεια, απορώ από που την αντλεί. Μερικές φορές πρέπει να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Δεν είχα κανένα θέμα, ήταν ο εαυτός του. Δεν ήθελα να καταπιέζεται. Όλα τα έβλεπα… Πρέπει να δέχεσαι τον άλλον όπως είναι. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί, αλλά γνωριζόμασταν πέντε χρόνια. Ήξερα που μπλέκω».

 

«Δεν μπορώ να διανοηθώ για άλλη μια φορά πόσο με εκπλήσσει αυτό το κορίτσι! Με κάνει να νιώθω ότι είναι αυτός ο άνθρωπος που πιστεύω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος στον τελικό του Survivor.

«Σκεφτόμουν τις διακοπές που θέλω να κάνω με την Αλεξάνδρα και έπαιρνα δύναμη όλη την ώρα. Επειδή δεν έχουμε προλάβει να ζήσουμε πάρα πολλά πράγματα μαζί, όταν έφυγα αυτό που ένιωθα ήταν πολύ δυνατό και αυτό που με κράτησε ήταν το πόσα πράγματα θέλω να κάνουμε μαζί».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More