Αίας Μανθόπουλος – Συγκινεί στο TLIFE ο Ιάκωβος Μυλωνάς για τον θάνατό του: «Θα του κρατήσω τη θέση του στο θέατρο»

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Αίας Μανθόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου μετά από κάποιες ημέρες που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό.

«Σήμερα 17/10/2023 και ώρα 10 π.μ. κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ο Αίας – Γεώργιος Μανθόπουλος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ». Η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου. 

Το TLIFE επικοινώνησε με τον καλό του φίλο και ηθοποιό, Ιάκωβο Μυλωνά, ο οποίος συγκίνησε μιλώντας για τον Αίαντα Μανθόπουλο.

«Θα θυμάμαι πάντα την παρέα, το χαμόγελό του, το πόσο γλυκός ήταν. Θα μου λείψει πάρα πολύ. Συνέχεια βρισκόμασταν και σε χαρές και σε λύπες, σε παραστάσεις, σε εξόδους. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί ο Αίας, ήταν σαν παιδί πραγματικά. Πολύ γλυκός στην παρέα, ήθελες να τον έχεις δίπλα σου. Τον έζησα πάρα πολύ καλά. Την Παρασκευή που έχω πρεμιέρα στο θέατρο θα του κρατήσω τη θέση του και μετά πάλι όταν βγούμε στο μπαράκι μας θα έχει το ποτήρι του» ανέφερε ο Ιάκωβος Μυλωνάς για τον Αίαντα Μανθόπουλο.

Read More

And More