Φαίη Σκορδά: Το TLIFE στο εορταστικό «Πρωινό Μας» που ήταν αφιερωμένο στο Make A Wish – Φωτογραφίες

Μια άκρως ξεχωριστή εκπομπή σε εορταστικό κλίμα για το «Πρωινό Μας» παρακολουθήσαμε το πρωί της Παρασκευής μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε στο πλατό το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε μία εκπομπή αφιερωμένη στα παιδιά!

Το «Πρωινό Μας» έγινε αρωγός στην προσπάθεια αυτή, δίνοντας στους τηλεθεατές την ευκαιρία να στηρίξουν το έργο του Make-A-Wish με σκοπό την εκπλήρωση των ευχών δύο παιδιών, της 3χρονης Μαρίας και της 4χρονης Μάνιας.

«Καλημέρα σε όλους! Χρόνια μας Πολλά! Αυτή είναι η τελευταία εκπομπή για το 2022 και αποφασίσαμε το «Πρωινό Μας» να γίνει Make A Wish. Αποφασίσαμε μαζί σας να εκπληρώσουμε ευχές παιδιών. Παιδιά τα οποία μας έχουν ανάγκη, που θέλουν την ελπίδα και εμείς είμαστε εδώ μαζί σας να δείξουμε τον δρόμο. Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο, δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι οι ανάγκες είναι υπαρκτές» ανέφερε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής.

 

Με αφορμή τη σημερινή εκπομπή υιοθετήθηκαν ήδη 17 ευχές παιδιών, ενώ έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 70.000 ευρώ. Η Δήμητρα Κατσαφάδου και ο Νίκος Κοκλώνης υπήρξαν δωρητές, καθώς και άνθρωποι που θέλησαν να συνεισφέρουν διατηρώντας την ανωνυμία τους.

«Δεν θέλω να φαίνομαι», είπε συγκινημένη η Δήμητρα Κατσαφάδου, με τη Φαίη Σκορδά να της απαντά: «Δήμητρα, καταλαβαίνω ότι ντρέπεσαι, απλώς κάνε το θαύμα σου». Οι δέκα ευχές της επιχειρηματία μεταφράζονται σε 42.000 ευρώ και αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε μεγάλη χαρά στους ανθρώπους του Make a Wish.

 

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκαν στο εορταστικό «Πρωινό Μας» και σου εξασφάλισαν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τελευταία εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η παρουσιάστρια ήταν συνεχώς δίπλα στα παιδιά και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Οι δωρεές για το Make A Wish συνεχίζονται.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More