Γιάννης Καλλιάνος: Οι πρώτες δηλώσεις στο TLIFE για τη γέννηση του γιου του -“Έκλαιγα από συγκίνηση”

Τις πρώτες του ώρες ως πατέρας απολαμβάνει ο Γιάννης Καλλιάνος ο οποίος με μια ανάρτηση στο instagram μας ενημέρωσε για τη γέννηση του παιδιού του. Η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο και ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού.

Περισσότερα αποκάλυψε ο Γιάννης Καλλιάνος σε επικοινωνία με το TLIFE

“Όλα πήγανε καλά, γέννησε με φυσιολογικό τοκετό η σύζυγό μου. Το παιδάκι μας αρχικά δεν είχε πάρει την κατάλληλη θέση για να βγει, υπήρξε το ενδεχόμενο να γεννηθεί με καισαρική, αλλά ο γιατρός μας, ο Κύριος Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος είναι εξαίρετος σε αυτό που κάνει, μας είπε να κάνουμε λίγη παραπάνω υπομονή. Πράγματι, το μωρό βγήκε μετά από 6,5 ώρες, ζυγίζοντας 3.600 kg”, ανέφερε για τη στιγμή της γέννας.

Όσο για το τηλεφώνημα που δεν θα ξεχάσει ποτέ, ο Γιάννης Καλλιάνος περιγράφει στο TLIFE…

“Όταν με κάλεσε στο τηλέφωνο ο γιατρός να μου πει ότι σε μισή περίπου ώρα το μωρό θα έχει γεννηθεί, πήγα στο μαιευτήριο και με έκλαιγα από τη συγκίνηση. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Οι πρώτες στιγμές με το μωρό στην αγκαλιά μου ήταν κάτι απίστευτο για εμένα. Πολύ ήσυχο, κάθισε αμέσως στην αγκαλιά μου, χωρίς κλάματα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος – βουλευτής έγινε πατέρας σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας που φλέγεται.

“Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, όλα πήγανε όμως καλά, ένας δύσκολος αλλά καλός τοκετός για τη γυναίκα μου και το μωράκι μας.  Αρκετοί άνθρωποι έκλαψαν με αυτό που συνέβη αυτές τις δύσκολες μέρες, είναι λυπηρό όλο αυτό που γύρω μας, ωστόσο ο ερχομός του γιου μου αποτελεί μια ευχάριστη είδηση σε προσωπικό επίπεδο, κατανοώ απόλυτα την θλιβερή κατάσταση στην οποία και βρίσκεται όλη η χώρα”, καταλήγει.

 

 

Read More

And More