Γιώργος Ασημακόπουλος: Πού τον “τσάκωσε” ο φωτογραφικός φακός του TLIFE;

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μας συστήθηκε φέτος τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor. Ο 29χρονος σχεδιαστής μόδας, ο οποίος κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό, σήμερα απολαμβάνει τη δημοσιότητα που εξασφάλισε από το reality επιβίωσης.

Πλέον, ο Γιώργος Ασημακόπουλος βιώνει ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι παρέα με τους νέους φίλους που έκανε μέσα στο παιχνίδι. Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι το πρόσωπο με το οποίο ο Γιώργος έχει έρθει αρκετά κοντά. Οι δυο τους διασκεδάζουν συχνά μαζί, ενώ δημοσιεύουν συνεχώς κοινές φωτογραφίες στα social media.

Δες ακόμα: Γιώργος Ασημακόπουλος – Νικολέτα Μαυρίδη: Φωτογραφίζονται για το TLIFE και μιλούν για τη νέα τους ζωή μετά το Survivor

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τη Νικολέτα Μαυρίδη σε κοινή έξοδο στους δρόμους της Γλυφάδας. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, οι δύο πρώην παίκτες του Survivor απόλαυσαν τη βόλτα τους, με την Νικόλ να έχει κάνει και τις… αγορές της από το κατάστημα του επιχειρηματία στα νότια προάστια.

Να αναφέρουμε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο του τραγούδι Coco Bongo με άρωμα από Άγιο Δομίνικο.

 

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό του TLIFE

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More