Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Τήνο

Η Τήνος είναι βαθιά χαραγμένη στην καρδιά τους καθώς εκεί πριν τρία χρόνια ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα ένιωσαν μια για πάντα τις ζωές τους.

Από εκείνη τη μέρα δεν υπάρχει καλοκαίρι που το ερωτευμένο ζευγάρι δεν επιλέγει το μαγευτικό νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές! Τα τελευταία δύο καλοκαίρια μάλιστα δεν είναι μόνοι και μαζί τους βρίσκεται πάντα ο μονάκριβος γιος τους, Αλέξανδρος.

Αυτές τις ημέρες, η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην Τήνο, έχοντας σπίτι εκεί, με το TLIFE να τους “τσακώνει” στην παραλία Μεγάλη Κολυμπήθρα. Το ζευγάρι καθόταν στο beach bar, όπου συνομιλούσε και χαλάρωνε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε και surf στη θάλασσα, ένα water sport που λατρεύει!

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE:

“Όταν έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή, αισθάνεσαι μια ανεπανάληπτη πληρότητα. Μια αίσθηση οτι εδώ είναι η πραγματική ζωή σου και δεν χρειάζεται να μετακινηθείς καθόλου και πουθενά γιατί απλούστατα βρίσκεσαι εκεί που θα πρεπε να βρίσκεσαι.

Είμαι ένας άνθρωπος που έχω ταξιδέψει αρκετά σε ολο τον κόσμο και πάντα ειχα αυτή την φυσική περιέργεια, να γνωρίσω πολιτισμούς, να πατήσω σε απάτητα μέρη, να φτάσω εκεί που δεν έχει φτάσει κανείς. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τώρα ψάχνω να βρω το σπίτι μου. Και το σπίτι μου είναι εκεί που βρίσκεται η οικογένεια μου” έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης στα social media για την όμορφη οικογένειά του.

Read More

And More