H Σ. Τσιμτσιλή στο TLIFE για το γάμο της και τις εξελίξεις στο ALTER!

Λίγο πριν επιστρέψει στην εκπομπή της στον Alter, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο TLIFE για τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Θέμη Σοφό και τις εξελίξεις στο σταθμό..

Η γνωστή παρουσιάστρια του “Πολύ Μπλα Μπλα” μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Alter και την αναστολή λειτουργίας του, κάνει το δυναμικό της come back στη μεσημεριανή ζώνη και ετοιμάζεται να ξαναβγει στον αέρα. Την ίδια στιγμή, η Σταματίνα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις προετοιμασίες του γάμου, που θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο κτήμα Νάσιουτζικ και μιλά στο TLIFE για τον σύντροφό της, το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί και την ανυπομονησία της για τη μεγάλη στιγμή.
Πώς πάνε οι προετοιμασίες του γάμου;
Πρέπει να σου πω ότι είμαστε στην τελική ευθεία και παρόλο που σε λιγότερο από ένα μήνα θα γίνει ο γάμος, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη 100%. Αυτό το διάστημα βέβαια, όπως έτυχαν τα πράγματα με τη δουλειά, είχα αρκετό χρόνο να κάνω τις προετοιμασίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ανυπομονώ για τη μεγάλη στιγμή. Πάντως είμαι πολύ χαλαρή. Δεν ξέρω αν θα μου βγει το άγχος τις τελευταίες μέρες…

Πώς θα είναι το νυφικό, τα παπούτσια και γενικότερα η εμφάνισή σου στο γάμο;
Διάλεξα ένα ρομαντικό νυφικό της Vera Wang. Είναι λευκό με δαντέλα και αν μπορούσα να το περιγράψω θα έλεγα ότι είναι ένα ρομαντικό νυφικό. Δεν θυμίζει ούτε φόρεμα, ούτε έχει κάτι το υπερβολικό και το εξεζητημένο πάνω του. Θα το συνδυάσω με λευκά παπούτσια Casadei. Κατά τη διάρκεια της τελετής θα έχω πάνω τα μαλλιά και θα φοράω ένα λευκό ισπανικό πέπλο και στη δεξίωση μετά θα το αφαιρέσω και θα αφήσω τα μαλλιά μου κάτω, να σχηματίζουν ανάλαφρες μπούκλες. Το μακιγιαζ και τα μαλλιά μου θα τα αναλάβουν τα κορίτσια από την εκπομπή γιατί ξέρουν τι ακριβώς θέλω. Δεν μου αρέσει κάτι το υπερβολικό. Θέλω να είναι όλα απλά και λιτά, να είμαι ο εαυτός μου.
Ποιος σε βοηθά στις προετοιμασίες;
Με βοηθούν η μητέρα μου και η αδελφή μου, η αδελφή του Θέμη και οι φίλες μου. Αλλά δεν κρύβω ότι τα περισσότερα τα διαλέξαμε με τον Θέμη. Είχαμε αρκετό χρόνο να το κάνουμε γιατί η πρόταση έγινε νωρίς και μας αρέσε όλη αυτή η διαδικασία. Κλείσαμε την ημερομηνία από το Σεπτέμβρη κι επειδή δεν ήξερα τότε τι θα γίνει με την δουλειά, άρχισαμε να τα ετοιμάζουμε όλα από νωρίς. Εξάλλου, δεν θα υπάρχει υπερβολή στο γάμο. Δεν θα έχουμε γιγαντοοθόνες, πυροτεχνήματα κ.α. Θα γίνει ένα πάρτυ για να γιορτάσουμε τον έρωτά μας.
Πώς έγινε η πρόταση γάμου;
Η πρόταση γάμου ήταν μη αναμενόμενη. Έγινε στο τέλος μιας κουραστικής μέρας. Ο Θέμης μου είπε κάποια πολύ όμορφα λόγια και μου έδωσε το δαχτυλίδι. Ήταν κάτι πολύ όμορφο,γλυκό και τρυφερό. Η σχέση μας είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική και παρότι, όταν θα παντρευόμαστε θα κλείνουνε 1,5 χρόνο μαζί, πρέπει να πω πως νιώθω σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Με τον Θέμη μας ενώνει πολύ αγάπη και κοινά όνειρα για τη ζωή μας.
Τι είναι αυτό που σε κέρδισε στον Θέμη;
Ο Θέμης είναι ο άνθρωπος που με έκανε να σκεφτώ πως θα ήταν να γίνω μανούλα και πως θα ήμουν σαν παντρεμένη γυναίκα. Επειδή έχω χάσει τον πατέρα μου, το όνειρο μιας ευτυχισμένης οικογένειας με παιδιά, που θα έχει διάρκεια και ουσία ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Ο Θέμης με έκανε να πιστέψω ότι το όνειρο αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Με έκανε να σκεφτώ πως μπορώ να κάνω μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια, όπως ήθελα πάντα. Για ‘μένα ο γάμος είναι πολύ ουσιαστικός και θέλω να είναι ένας και μοναδικός.

Θέλεις να κάνεις άμεσα παιδάκι;
Τον τελευταίο καιρό πολλές φίλες μου είτε είναι έγκυες, είτε έχουν αποκτήσει μωράκι και αυτό με έχει βάλει στη διαδικασία να το σκέφτομαι. Έρχομαι συνέχεια σε επαφή με μωρά και όλο αυτό με κάνει να σκέφτομαι πιο έντονα το ενδεχόμενο να γίνω μανούλα… Προς το παρόν δεν το έχουμε προγραμματίσει, αλλά όταν είναι να έρθει θα το δεχτούμε με μεγάλη χαρά.
Για ταξίδι του μέλιτος τι σκέφτεστε;
Το ταξίδι του μέλιτος θα το συνδυάσουμε με τις διακοπές του καλοκαιριού, όταν θα έχει τελειώσει η εκπομπή και θα έχει ολοκληρώσει και ο Θέμης κάποιες σημαντικές υποθέσεις που έχει. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη που θα πάμε, αλλά θέλουμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Πώς νιώθεις που σε λίγο καιρό θα είσαι παντρεμένη;
Επειδή με τον Θέμη από την πρώτη στιγμή είμαστε συνέχεια μαζί και κάθε βράδυ κοιμόμαστε αγκαλιά, δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν πολλά μετά το γάμο. Από το Νοέμβριο μετακομίσαμε και μαζί και ζούμε πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Το γεγονός όμως, ότι θα ζήσουμε το μυστύριο και θα φορέμε και τη βέρα στο δάχτυλό μας, το κάνει πιο δυνατό.
Ζηλεύεις στις σχέσεις σου;
Εξαρτάται… Κάποιες φορές θα ζηλέψω, άλλες όχι. Στη σχέση εξαρτάται και από αυτά που σου δείχνει ο άλλος. Ο Θέμης είναι πολύ χαλαρός και τρυφερός μαζί μου και δεν είμαστε από τα ζευγάρια που τσακώνονται και τα σπάνε. Όπως όλα τα ζευγάρια έχουμε κάποιες στιγμές έντασης, αλλά δεν φθάνουμε στα άκρα.

Πώς πέρασε αυτό το διάστημα και τι δυσκολίες αντιμετώπισες εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας του Alter;
Αυτό που με έκανε να νιώσω άσχημα, ήταν η δυσκολία που αντιμετωπίσαμε όλοι μαζί. Το να έχεις το πρόγραμμά σου, τα χρήματά σου και τη δουλειά σου, διαμορφώνεις τη ζωή σου με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Όταν αυτό χάνεται από τη μια μέρα στην άλλα νιώθεις μετέωρη και ανασφαλής. Ήταν και είναι ακόμη ένα ψηχοφθόρο διάστημα. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Ο Θέμης σε βοήθησε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή;
Από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό μου. Με στήριξε με τις συμβουλές του, με τη παρουσία του, με την αγκαλιά του. Ακόμη και υλικά… Μην νομίζεις ότι ήμουν από τις παρουσιάστριες που είχαν το “χρυσό” συμβόλαιο και είχα βάλει χρήματα στην άκρη. Κάποια στιγμή, μετά τους 2 μήνες απλήρωτη, άρχισα να έχω προβλήματα επιβίωσης. Θέλω να είμαι αισιόδοξη και θέλω να πιστεύω ότι ήταν ένας γολγοθάς αυτό που περάσαμε οι εργαζόμενοι του Alter και τελικά θα “αναστηθούμε”.

Αυτήν την εβδομάδα ξεκινούν και πάλι οι εκπομπές στον Alter. Πώς νιώθεις;
Χαίρομαι που επιστρέφουμε. Μετά από τόσο καιρό οι εργαζόμενοι του Alter αρχίσαμε να βλέπουμε “φως στο τούνελ”. Μακάρι όλα να πάνε καλά γιατί περάσαμε πολύ δύσκολα αυτόν τον 1,5 μήνα που δεν δουλεύαμε. Το χειρότερο ήταν πως ζουσαμε ότι ζούσαμε στο Alter, αλλά και από τριγύρω δεν υπήρχαν θετικά μηνύματα από το χώρο. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και το ότι ανοίγει ο Alter είναι μια νίκη για τον κλάδο των δημοσιογράφων.
Ποια είναι τα μηνύματα που παίρνεις από τον κόσμο;
Όπου κι αν πηγαίνω με ρωτούν τι γίνεται με τον Alter και τι συμβαίνει. Όλοι άρχισαν να καταλαβαίνουν πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση. Δέχθηκα όμως, την αγάπη και συμπαράσταση του κόσμου, όλο αυτό το διάστημα.

Read More

And More