Interview!

Η Μαίρη Συνατσάκη στο TLIFE: Η επιστροφή στο θέατρο, το HAIR και ο λόγος που επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή

Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά η Μαίρη Συνατσάκη είναι στα καλύτερά της! Μετά από δεκάδες πρόβες αλλά και μαθήματα χορού και φωνητικής ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στη θεατρική σκηνή και να πρωταγωνιστήσει για δεύτερη φορά στο μιούζικαλ HAIR που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα ζει τον έρωτα στο πλευρό του ταλαντούχου καλλιτέχνη και συμπρωταγωνιστή της στην παράσταση, Ίαν Στρατή. Μπορεί το ζευγάρι να έκρυβε τη σχέση του, αλλά πριν λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη με ανάρτησή της στο Instagram επιβεβαίωσε την όμορφη περίοδο που διανύει στην προσωπική της ζωή.

Διάβασε επίσης: «Hair»: Το TLIFE στις πρόβες του μιούζικαλ – Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής μαζί στη σκηνή

Το TLIFE συνάντησε την πάντα λαμπερή και αισιόδοξη παρουσιάστρια και επιχειρηματία στη συνέντευξη τύπου για το HAIR στο θέατρο Ριάλτο, με την Μαίρη Συνατσάκη να δηλώνει ενθουσιασμένη για την θεατρική της επιστροφή. Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τώρα τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή, ενώ τόνισε πως είναι ήδη έναν χρόνο μαζί!

Πώς αισθάνεσαι που έχεις ξανά την ευκαιρία να ανέβεις στη σκηνή;

Νιώθω πολύ τυχερή! Αρχικά μου είχε λείψει άπειρα το θέατρο αλλά νιώθω ότι μου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί την πρώτη φορά ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη με την επαφή με τη σκηνή. Ήταν η πρώτη μου μεγάλη δουλειά που έκανα και με το μιούζικαλ. Τώρα έχω τρία χρόνια στην πλάτη που συνεχίζω να κάνω μαθήματα χορού και φωνητικής. Νιώθω τυχερή γιατί τώρα μπορώ να δείξω λίγο από την εξέλιξή μου.

Πες μας λίγα λόγια για τον ρόλο σου στο Hair.

Ο Μπέργκερ είναι ο αρχηγός της αγέλης, αλλά η Σήλα είναι εκεί δίπλα του, είναι το κορίτσι που θα τους βάλει όλους σε μια κατάσταση επανάστασης, που θα τους υπενθυμίσει ότι ωραία είμαστε εδώ χίπηδες αλλά να κάνουμε κάτι με αυτό, να περάσουμε το αντιπολεμικό μας μήνυμα. Να βγούμε εκεί έξω και να σηκώσουμε τις ταμπέλες. Είναι μια ηρωίδα που έχει φοβερό δυναμισμό, ξέρει πολύ καλά τι θέλει για αυτόν τον πλανήτη – αγάπη, ελευθερία και ειρήνη – και παλεύει κανονικά γι’ αυτό. Σηκώνεται από τον καναπέ της.

Πέρσι είχατε κάνει πρόβες, ήσασταν έτοιμοι για πρεμιέρα και ξαφνικά ήρθε το lockdown. Πώς ένιωσες τότε;

Ένιωσα απαράδεκτα χάλια. Ήταν φρικτό! Ήμασταν πανέτοιμοι. Δεν μπορώ να στο περιγράψω. Θυμάμαι αυτό το Σαββατοκύριακο που ανακοινώθηκαν τα μέτρα, να στέλνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλον και να λέμε «είναι δυνατόν; Ήμασταν στη γενική μας πρόβα!». Τουλάχιστον φέτος ανεβαίνουμε και θέλουμε πολύ να έρθει ο κόσμος να το δει. Κάνουμε δύο χρόνια πρόβα για αυτή την παράσταση!

Πιστεύεις ότι υπάρχει ευτυχία ή ευτυχισμένες στιγμές; Είσαι ευτυχισμένη αυτή την περίοδο;

Ναι είμαι ευτυχισμένη! Την ευτυχία την έχουμε αναγάγει σε κάτι που δεν ξέρω, πρέπει να είναι μάλλον κάτι πάρα πολύ δυνατό. Η εικόνα της ευτυχίας που μας έχει μεταδοθεί είναι μια έξαλλη αίσθηση χαράς. Αυτό νομίζω ότι είναι η ευτυχία. Μια έξαλλη αίσθηση χαράς δεν μπορείς να την έχεις όλη μέρα προφανώς.

Πώς πήρες την απόφαση μετά από μήνες που το κρατήσατε κρυφό να κάνεις την ανάρτηση στο Instagram με τον Ίαν Στρατή;

Επειδή θα παίζαμε τώρα στην παράσταση και γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε με τις κάμερες, τον τύπο κλπ. και επειδή είχε ειπωθεί πολύ καιρό πριν – από τον Απρίλιο – το συζητούσαν αν είμαστε μαζί και τα λοιπά, είπαμε να το κάνουμε πιο εύκολο.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Είμαστε και αρκετό καιρό μαζί. Να μην έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαγκώματα και δυσκολίες, το είμαστε δεν είμαστε, να μην κάνουμε ανακοινώσεις στο θέατρο. Τέλος πάντων έχει αυτή την αβολοσύνη…

Άπαξ και κάποιος μίλησε για τη δική σου ζωή, πρέπει και εσύ ο ίδιος να πεις κάτι για τη ζωή σου. Είμαστε μαζί έναν χρόνο… Είναι εύλογο το διάστημα που είμαστε ζευγάρι.

Φωτογραφίες για το TLIFE: Πέτρος Χόντος

Read More

And More