Η Ματίνα Ζάρα στο TLIFE: Η επιστροφή στην Ελλάδα από τον Καναδά, τα επόμενα σχέδια και η προσωπική ζωή

Η Ματίνα Ζάρα είναι νέα, ταλαντούχα, όμορφη και σίγουρα έχει να δώσει πολλά ακόμη στη μουσική σκηνή!

Η νεαρή τραγουδίστρια μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στη Θεσσαλονίκη, στο πλευρό του Θοδωρή Φέρρη.

Ένα από τα πιο φρέσκα και ταλαντούχα πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE για το ολοκαίνουργιο κομμάτι της με τίτλο «Matina», τα χρόνια που έζησε στον Καναδά, αλλά και την προσωπική ζωή της. 

Μόλις κυκλοφόρησες νέο τραγούδι με τίτλο «Matina» με ένα αρκετά σέξι video clip. Μίλησε μας για το καινούργιο σου κομμάτι.

Το «Matina» είναι ένα τραγούδι το οποίο αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα! Είναι σέξι, ανεβαστικό και σκοτεινό ταυτόχρονα. Θυμάμαι πολύ έντονα την ημέρα που με πήρε ο Μάριος Ψιμόπουλος και μου είπε πως μαζί με την υπέροχη Εύη Δρούτσα δημιούργησαν ένα κομμάτι ακριβώς στα μέτρα μου! Κατευθείαν ενθουσιάστηκα με τη μουσική και με το που άκουσα το στίχο «Μα τι να σου κάνω» που παίζει με το όνομα μου, το λάτρεψα.

Το βίντεο κλιπ το σκηνοθέτησε ο αγαπημένος μου Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, ο οποίος κατάλαβε ακριβώς τι είχα φανταστεί στο μυαλό μου και το αποτύπωσε!

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Από πάντα με θυμάμαι να ασχολούμαι με το τραγούδι. Ήξερα από πολύ μικρή ηλικία ότι αυτό ήθελα να κάνω. Ονειρευόμουν να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα και πίστευα πως αφού μπορώ να το ονειρευτώ, μπορώ και να το κάνω πραγματικότητα!

Στα 13 μου αγόρασαν οι γονείς μου μία κιθάρα και έγραψα το πρώτο μου τραγούδι. Στη συνέχεια, μέσα σε ένα χρόνο έγραψα τον πρώτο μου δίσκο που κυκλοφόρησε στον Καναδά. Από εκείνη την ημέρα δεν έχω αφήσει κάτω τη κιθάρα μου. Μέσα από τη μουσική ξεσπούσα κιόλας, γιατί κάποτε «έχασα» κάποια πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα από τη ζωή και βρήκα εκεί διέξοδο.

Ήρθες από το Τορόντο του Καναδά στην Ελλάδα με την οικογένειά σου. Πώς πήρατε αυτή την απόφαση και τι θεωρείς ότι άλλαξε με αυτή τη μεγάλη αλλαγή;

Η μεγάλη μας αγάπη για την Ελλάδα μας έκανε να έρθουμε μόνιμα. Κάθε καλοκαίρι ερχόμουν στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και όταν επιστρέφαμε στον Καναδά, μας έλειπε αφάνταστα. Ένα ανεξήγητο πράγμα με έπιασε στα 18 μου και ήθελα τόσο πολύ να γυρίσω και να δημιουργήσω στη χώρα μου. Ήθελα να εμπνευστώ από τους ανθρώπους, την κουλτούρα, τη νοοτροπία και από όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που μου έλειπαν. Τελικά, μου βγήκε σε πολύ καλό. Άλλαξε όλη η ζωή μου και είμαι πραγματικά ευτυχισμένη που κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα!

Θυμάσαι την πρώτη φορά που ανέβηκες στη σκηνή; Πώς ένιωσες τότε και πώς νιώθεις τώρα;

Ανέβηκα στη σκηνή πρώτη φορά στα 13 μου! Ο δάσκαλος μου στο σχολείο, ο οποίος ήταν σαν μέντορας μου, είχε μία μπάντα και με είχε καλέσει σε ένα live τους. Θυμάμαι πήγα με τον πατέρα μου και με ανέβασαν πάνω στη σκηνή να τραγουδήσω. Μου έκανε εντύπωση που δεν ντράπηκα καθόλου. Ένιωθα απίστευτη οικειότητα. Ήταν λες και το έκανα χρόνια. Τότε κατάλαβα πως γεννήθηκα για να τραγουδάω στον κόσμο. Ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη. Μετά από 12 χρόνια νιώθω ακριβώς την ίδια χαρά και γαλήνη όταν ανεβαίνω στη σκηνή!

Να σου θυμίσουμε πως η Ματίνα Ζάρα διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα με τον Χρήστο Βαρδάλο και είναι στα καλύτερά της!

 

Τα δημοσιεύματα θέλουν να είσαι πολύ ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Έχεις σκεφτεί να κάνεις το επόμενο βήμα με τον σύντροφό σου;
Είμαι παρά πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ ήρεμη και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Ακόμα όμως είναι νωρίς για να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια, ο χρόνος θα δείξει!

Σε λίγο ολοκληρώνεις τις εμφανίσεις σου σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής και θα ανέβεις Θεσσαλονίκη. Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Θοδωρή Φέρρη; Υπάρχουν άλλοι καλλιτέχνες που θα ήθελες να συνεργαστείς;

Είναι από τις πιο όμορφες μου συνεργασίες. Αγαπάω, θαυμάζω και εκτιμώ πολύ τον Θοδωρή όχι μόνο καλλιτεχνικά, αλλά και ως άνθρωπο. Τον βλέπω πραγματικά σαν τον μεγάλο μου αδελφό και μου έχει μάθει πολλά πράγματα.

Υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα μεταξύ μας και έχουμε δέσει πολύ. Πέρα από τους καλλιτέχνες που έχω ήδη συνεργαστεί μαζί τους (Γιώργο Σαμπάνη, Μέλισσες, Τάμτα) υπάρχουν παρά πολλοί άλλοι που θα ήθελα να συνεργαστώ στο μέλλον, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Νίκος Οικονομόπουλος. Μακάρι να τα καταφέρω!

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

Read More

And More