Η Χριστίνα Κεφαλά στο TLIFE: Δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο με πνευμονία – Η αγωγή που της χορηγήθηκε

Μια δυσάρεστη αποκάλυψη έκανε χθες η Χριστίνα Κεφαλά, κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και το βράδυ της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονία. (Δες εδώ την ανακοίνωσή της)

Το TLIFE επικοινώνησε με την Χριστίνα Κεφαλά, η οποία βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Η 28χρονη καλλονή αποκάλυψε ότι της χορηγήθηκε ειδική αγωγή για τον κορονοϊό, με συνέπεια να αναγκαστεί να νοσηλευτεί για τουλάχιστον πέντε μέρες ακόμη.

«Είμαι δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο. Είναι στο πρώτο στάδιο η πνευμονία, την προλάβαμε. Απλά είναι εξουθενωμένος ο οργανισμός από τον υψηλό πυρετό από τον Covid-19 και το γύρισε σε πνευμονία. Είχα χαμηλό οξυγόνο. Σήμερα μου χορήγησαν μια αγωγή του κορονοϊού που μου είπαν ότι είναι για πέντε ημέρες. Οπότε θεωρώ ότι το πενθήμερο θα το φάω εδώ μέσα… Αλλά για καλό είναι γιατί τόσες ημέρες μόνη στο σπίτι δεν την πάλευα.

Δεν έχω ιδέα που το κόλλησα. Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν Πέμπτη – Παρασκευή. Άρχισα να έχω δέκατα. Κάναμε το μοριακό τεστ πριν τον Ημιτελικό του Survivor και το Σάββατο βγήκε θετικό» σημείωσε η Χριστίνα Κεφαλά στο TLIFE.

Read More

And More