Κώστας Αναγνωστόπουλος: Πλημμύρισε το μαγαζί του «Μισθοφόρου» – «Είμαστε στο έλεος» λέει στο TLIFE

Οι καταιγίδες που πλήττουν από χθες ολόκληρη την Αττική έχουν προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε πολλά σημεία του λεκανοπεδίου. Οι μετακινήσεις είναι ιδιαίτετα δύσκολες ενώ πολλοί είναι εκείνοι που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται μέσα σε μερικές ώρες.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο επιχειρηματίας που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor ως Μισθοφόρο, με μια σειρά από stories που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram, αποκάλυψε πως το μαγαζί του στην περιοχή του Χολαργού έχει πλημμυρίσει και, παρότι για έξι ώρες προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την πυροσβεστική δεν τα κατάφερνε.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος περιέγραψε τις μεγάλες ζημιές που έχει υποστεί η επιχείρησή του.

«Είμαστε εδώ από το πρωί. Έχει βραδιάσει και ακόμα σκουπίζουμε και καθαρίζουμε. Προσπαθούμε να ανοίξουμε τα φρεάτια. Είναι πρωτοφανές όλο αυτό. Στα εννέα χρόνια που έχω το μαγαζί πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τα νερά βγαίνανε μέσα από το μαγαζί. Προφανώς κάποια αποχεύτευση απ’ έξω είχε βουλώσει και τα πέταγε πάλι μέσα. Κάναμε αμέτρητες κλήσεις στην πυροσβεστική. Λογικό να μην απαντήσουν οι άνθρωποι.

Απάντησαν μετά από έξι ώρες και μας είπαν ότι κάποια στιγμή αύριο – μεθαύριο θα έρθουν. Τι να το κάνουμε όμως; Τώρα πρέπει να σωθούμε και να σώσουμε τις περιουσίες μας. Κάηκαν εξοπλισμοί, τα πατώματα χαλάσανε γιατί είναι όλο από ξύλο, κάποιες μονάδες κάηκαν και ακόμα όσο καθαρίζουμε βρίσκουμε συνεχώς νέα προβλήματα και χαλασμένα πράγματα. Τι να πω. Είμαστε στο έλεος. Είτε από φωτιά, είτε από νερό θα πάμε» ανέφερε χαρακτηριστικά στο TLIFE.

Δες παρακάτω αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες από το μαγαζί του Κώστα Αναγνωστόπουλου, μετά την πλημμύρα.

Οι εικόνες μαρτυρούν την καταστροφή στο μαγαζί του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

 

Read More

And More