Αποκλειστικό

Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση: Αντιμέτωποι στα δικαστήρια! Τι ζητά ο τραγουδιστής

Ο Κώστας Δόξας και η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση βρέθηκαν σήμερα αντιμέτωποι στα δικαστήρια, περίπου οκτώ μήνες μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για ενδοοικογενειακή βία. (διάβασε εδώ όλο το χρονικό)

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, ο λόγος που το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες ήταν γιατί ο Κώστας Δόξας προσέβαλε την προηγούμενη απόφαση που έδινε αποκλειστική επιμέλεια της τεσσάρων ετών κόρης τους, Σοφίας στη Μαρία Δεληθανάση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο τραγουδιστής ζητούσε αποκλειστική επιμέλεια της μικρής, μείωση της διατροφής που δίνει για την 4χρονη Σοφία από τα 500 ευρώ στα 300 ευρώ, καθώς και διακοπή της συζυγικής διατροφής στη Μαρία Δεληθανάση, που ήταν 100 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής είχε ως μάρτυρα υπεράσπισης τον αδερφό του, επίσης τραγουδιστή Άκη Δείξιμο. Εκείνος ισχυρίστηκε πως ο Κώστας Δόξας μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών περί κακοποίησης δεν δύναται να βρει δουλειά, με αποτέλεσμα το μηνιαίο εισόδημά του να ανέρχεται στα 400 ευρώ.

Η πλευρά της Μαρίας Δεληθανάση υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ο Κώστας Δόξας έχει τουλάχιστον τέσσερα live την εβδομάδα, εντός και εκτός Αττικής.

Το πρωί της Παρασκευής 5/11, η Μαρία Δεληθανάση ανήρτησε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram.

Το ζευγάρι δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο επισήμως και γι’ αυτόν τον λόγο το επόμενο διάστημα θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες.

Read More

And More