Μ. Μπεκατώρου στο TLIFE: “Μόλις άκουσα ότι θα είμαι στον τελικό, τρελάθηκα!”

Ξεκίνησε ως το outsider για κάποιους και κατάφερε με πολύ επιμονή και προσπάθεια να φθάσει στο μεγάλο τελικό του “Just the 2 of us”. Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου, την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Τηλεάστυ, που έχει κάνει όλη την Ελλάδα να τραγουδά στο ρυθμό της.

Η Μαρία είναι ένας γλυκός και κεφάτος άνθρωπος, από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσεις μαζί της, νιώθεις σαν να την ξέρεις χρόνια. Βρίσκεται πολλά χρόνια στην τηλεόραση και παρουσιάζει την εκπομπή “Χωρίς ταμπού” , αλλά μέσω του “Just the 2 of us” είδε το άστρο της να λάμπει. Τι είπε όμως, η ίδια στο TLIFE για τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού, την αγάπη του κόσμου και τον Χρήστο Χολίδη;
Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έφθασα στον τελικό του παιχνιδιού, που δεν το περίμενα με τίποτα. Το ότι θα είμαστε απέναντι από τον Παναγιώτη και την Ελένη είναι πολύ ωραίο, εξάλλου παίζουμε για ένα φιλανθρωπικό σκοπό και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Όλοι έχουμε δεθεί και όσοι μείναμε προς το τέλος, δεθήκαμε ακόμη παραπάνω. Η Ελένη και ο Παναγιώτης κάνουν πάντα πολύ καλές εμφανίσεις και μου αρέσει που είμαστε απέναντι σ’ ένα τόσο δυνατό ζευγάρι”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι θα προσπαθήσει πολύ για να γίνει καλύτερη.
Η ίδια δήλωσε πως νιώθει ήδη νικήτρια από τη θέση που πήρε. “Θα προσπαθήσω πολύ, αλλά και εδώ που έφθασα νιώθω νικήτρια. Και να μην πάρουμε την πρώτη θέση, νιώθουμε νικητές. Δεν περίμενα πως θα έφθανα στον τελικό. Μόλις άκουσα το όνομά μου τρελάθηκα. Τα συναισθήματά μου είναι πολλά και όλη αυτήν την εβδομάδα νιώθω πολύ όμορφα”, σημείωσε.
Για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Χολίδη έχει να πει τα καλύτερα. “Με τον Χρήστο έχουμε δεθεί πολύ. Είναι καταπληκτικός καλλιτέχνης, με βοηθά πολύ και έχουμε γίνει καλοί φίλοι. Η σχέση μας και η φιλία μας δεν θα σταματήσουν εδώ. Μάλιστα, μου υποσχέθηκε ότι ακόμη κι αν δεν κερδίσουμε θα έρθει στην εκπομπή μου”, είπε. Ενώ, παράλληλα, μίλησε για το video clip για το τραγούδι “κακομαθημένο”, στο οποίο συμμετείχε. Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε ότι ήταν ένα πολύ προχωρημένο video clip και η εμπειρία από το γύρισμα ήταν πολύ καλή.
Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, η γνωστή παρουσιάστρια σημείωσε ότι στα τελευταία live ακούει καλά σχόλια. “Ένα από τα σχόλια που με έκαναν να χαρώ ήταν όταν ο κ. Τουρνάς μου είπε πως μοιάζω με πρωταγωνίστρια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με την κριτική επιτροπή και ό,τι μου έχουν πει είναι εύστοχο”, ανέφερε και συμπλήρωσε πως ο κ. Τουρνάς και ο κ. Κορκολής κοιτούν τις λεπτομέρειες, ενώ τα κορίτσια έιναι πιο σύγχρονα.
Ακόμη, η Μαρία είπε πως το “Just the 2 of us” έφερε αλλαγές στην καθημερινότητά της, τόσο στο προγραμμά της, όσο και στην απήχηση που έχει στον κόσμο. “Ο κόσμος με σταματά στο δρόμο και με παίρνει τηλέφωνο στην εκπομπή για να μου μιλήσει. Εγώ αυτό δεν το είχα δει τόσα χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι δικαίωση, αλλά όταν δουλεύεις τόσα χρόνια, δεν περιμένεις ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, ακόμη προσαρμόζομαι ευχάριστα σ’ αυτό”.
Όταν της έγινε η πρόταση να συμμετέχει στο παιχνίδι, χάρηκε πάρα πολύ. “Πέταξα από τη χαρά μου και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Το μόνο που φοβήθηκα ήταν μην φύγω από το πρώτο live και να που έφθασα στον τελικό”, είπε και αποκάλυψε πως στον τελικό θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και η ίδια έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα πρόβες γι αυτόν. “Έχουμε ξεκινήσει πρόβες από τη Δευτέρα. Έχω λίγο άγχος, αλλά ο Χρήστος με βοηθά πολύ”.
Τέλος, η Μαρία μίλησε για τον συζυγό της, λέγοντας ότι είναι 12 χρόνια μαζί και είναι πάντα στο πλευρό της. Η ίδια θα ήθελε να κάνουν στο μέλλον ένα παιδί και χαίρεται την κάθε στιγμή που είναι δίπλα του, γιατί την στηρίζει σε κάθε βήμα της.

Read More

And More