Μαμά: Χριστούγεννα στην κουζίνα με Ανδρομάχη, Γιώργο Λιβάνη, Ματίνα Νικολάου και Τόλη Παπαδημητρίου

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, ο Μάρκος Σεφερλής μας καλωσορίζει για άλλη μια φορά στην κουζίνα της «Μαμάς» με μοναδικούς καλεσμένους από τον χώρο της μουσικής και του θεάτρου. Η Ματίνα Νικολάου με τον Τόλη Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Λιβάνης με την Ανδρομάχη, με όπλο το ταλέντο τους αλλά και τις… μαγειρικές τους ικανότητες, μπαίνουν στην κουζίνα και μαγειρεύουν για καλό σκοπό.

Ο Γιώργος παίρνει θέση στην κουζίνα και η Ανδρομάχη είναι πανέτοιμη να του δώσει σωστές οδηγίες για να βγει το «κοτόπουλο αλα κρεμ με ρύζι και λαχανικά» άψογο. Ο Γιώργος μιλάει για την πορεία του στο τραγούδι μέχρι σήμερα αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια στη δισκογραφία και η Ανδρομάχη εκμυστηρεύεται πως το να γίνει τραγουδίστρια ήταν το όνειρό της από μικρή.

Ο Τόλης και η Ματίνα μπαίνουν και αυτοί με τη σειρά τους στην κουζίνα. Ο Τόλης είναι ο άνθρωπος πίσω από πολλές και μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης και όχι μόνο. Η Ματίνα, η τηλεοπτική «Βάνια», μιλάει για την οικογένειά της, το χώρο του θεάτρου αλλά και της τηλεόρασης. Ο Τόλης μαγειρεύει για πρώτη φορά στη ζωή του και η Ματίνα προσπαθεί να τον καθοδηγήσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, ώστε να ετοιμαστεί η «πρασόσουπα του Τόλη».

Ο Έκτορας Μποτρίνι καλείται να αποφασίσει ποιο ζευγάρι είναι ο νικητής του σημερινού εορταστικού επεισοδίου: η Ματίνα και ο Τόλης ή ο Γιώργος με την Ανδρομάχη;

Το έπαθλο των 1.000 ευρώ του σημερινού επεισοδίου, θα διατεθεί μέσω του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Read More

And More