Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευση – Τι λέει στο TLIFE άνθρωπος από το περιβάλλον της

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη το μεσημέρι της Παρασκευής 3/9. Η κόρη του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη έχει στενοχωρηθεί πολύ με τον θάνατο του πολυαγαπημένου πατέρα της και περνά δύσκολες στιγμές.

Η ίδια ταξίδεψε σήμερα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να δώσει το παρών στη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ για τον πατέρα της, με την Πέγκυ Ζήνα και τον Παναγιώτη Πετράκη να ερμηνεύουν τραγούδια του. Μερικές ώρες, λοιπόν, πριν από τη μουσική εκδήλωση, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δεν άντεξε και κατέρρευσε. 

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η Μαίρη Βιντιάδου. Το TLIFE επικοινώνησε με την κυρία Βιντιάδου και εκείνη αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε. “Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατέρρευσε… Την πήγαμε στο νοσοκομείο και της έβαλαν ορό. Είναι πολύ στενοχωρημένη γενικά και έχει πολλά προβλήματα”, δήλωσε αρχικά η Μαίρη Βιντιάδου.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δεν μπορεί ακόμα να διαχειριστεί τον θάνατο του πατέρα της, αφού οι δυο τους ήταν αχώριστοι. Ωστόσο, οι γιατροί έκριναν ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ώστε να ξεκουραστεί και να μπορεί το βράδυ να παρακολουθήσει τη ξεχωριστή συναυλία.

“Τώρα έχει βγει από το νοσοκομείο, την έχουμε φέρει να φάει κάτι. Θα πάμε στο ξενοδοχείο μετά, θα της κάνει ο γιατρός ενέσεις για να ξεκουραστεί μέχρι το βράδυ. Πιστεύω ότι θα είναι εντάξει μέχρι το βράδυ και θα παρευρεθεί στη συναυλία στη μνήμη του πατέρα της. Είναι πολύ δύσκολο, έχει στενοχωρηθεί πολύ από τον θάνατό του”, κατέληξε η Μαίρη Βιντιάδου.

Read More

And More