Ο Γιώργος Παπακώστας στο TLIFE: Θύμα διάρρηξης για δεύτερη φορά – «Απείλησαν τον υπάλληλο μου με μαχαίρι»

Θύμα διάρρηξης με έναν χρόνο διαφορά έπεσε ο Γιώργος Παπακώστας. Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι μπήκαν για δεύτερη φορά στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί στην Νέα Σμύρνη και του άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο στο γραφείο του.

Ο γνωστός σεφ και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στο γραφείο του μέσα στο εστιατόριο.

«Πέρυσι μπήκατε 28 Ιανουαρίου στο μαγαζί. Φέτος ήσασταν πιο οργανωμένοι και γρήγοροι. Γνωρίζατε που είναι το γραφείο…Για την επόμενη φορά σας ενημερώνω ότι το φως ανοίγει από τον διακόπτη πάνω από την πόρτα. Άντε και καμία τράπεζα όταν κλείσετε τα 18. Να σας χαίρονται οι “γονείς” σας», έγραψε ο Γιώργος Παπακώστας.

Ο Γιώργος Παπακώστας μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE για τη διάρρηξη στο εστιατόριο του.

«Συνέβη ό,τι έγινε και πέρσι, το ίδιο πράγμα. Είχε κλείσει το μαγαζί, μπήκαν μέσα τα παιδιά, απείλησαν με μαχαίρι τον άνθρωπο που είχα μέσα και καθάριζε. Πήγαν στα γραφεία, ήξεραν από πέρσι πως να πάνε, άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και έκλεψαν. Ήταν οι ίδιοι άνθρωποι γιατί ήξεραν πού να πάνε. Η αστυνομία δεν μπορεί να τους πιάσει εδώ και έναν χρόνο. Όλη η Νέα Σμύρνη έχει απηυδήσει. Δεν φοβήθηκα, τα ίδια Παντελή μου, τα ίδια Παντελάκη μου. Έναν χρόνο ακριβώς. Εγώ ανησυχώ πάντα για το προσωπικό μου. Ο υπάλληλος μου φοβήθηκε αλλά όλα καλά» τόνισε ο Γιώργος Παπακώστας.

Δες το βίντεο που κοινοποίησε ο Γιώργος Παπακώστας:

Read More

And More