Ο Ίαν Στρατής στο TLIFE: Το HAIR, η έλλειψη αυτοπεποίθησης και η συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη

Ο Ίαν Στρατής έκλεψε τις εντυπώσεις στο YFSF All Star και μερικούς μήνες μετά ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και στη θεατρική σκηνή, έχοντας αυτή τη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ HAIR. 

Λίγο πριν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, ο Ίαν Στρατής μιλάει αποκλειστικά στο TLIFE για το HAIR, ενώ χαρακτηρίζει τη συνεργασία του με την επί έναν χρόνο σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη «τέλεια»!

Πώς αισθάνεσαι που βρίσκεσαι στο Hair;

Αισθάνομαι τέλεια! Είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι εδώ, με άλλο ρόλο, οπότε είναι έξτρα ξεχωριστό για μένα. Πήρα μεγαλύτερο ρόλο και νιώθω ακόμη περισσότερο wholesome! Πιο γεμάτος! Οπότε τι πιο ωραίο να βρίσκεσαι μέσα σε φίλους και να κάνετε ακριβώς αυτή την παράσταση που σημαίνει τόσα πολλά πράγματα.

Πώς αισθάνεσαι που στην ίδια παράσταση συμμετέχει και η σύντροφός σου;

Νιώθω πολύ καλά, είναι τέλεια.

Σε έχουμε δει να συμμετέχεις αρκετές φορές σε μιούζικαλ. Θεωρείς ότι αυτό είναι το είδος που σε εκφράζει περισσότερο;

Όχι δεν είναι αυτό το είδος που με εκφράζει. Με εκφράζει μόνο η μουσική. Έχω πολλά είδη στο κεφάλι μου και γράφω και πολλά είδη, αλλά η μουσική έχει τον κύριο λόγο.

Στο παρελθόν είχες δηλώσει πως αν κάποιος θέλει να κάνει καριέρα πρέπει να ασχοληθεί με τον εαυτό του και να δουλεύει συνεχώς με αυτόν. Εσύ πόσο έχεις δουλέψει με τον Ίαν;

Έχω δουλέψει στην αυτοπεποίθηση μου, αν και έχει πέσει τελευταία… Έχω δουλέψει στο να μη ζηλεύω τους άλλους. Γενικά υπάρχουν άπειρα πράγματα για να είσαι καλά εσύ, δεν μπορώ να τα απαριθμήσω.

Γιατί θεωρείς ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση;

Δεν ξέρω, νιώθω ότι έχω χάσει το μότζο μου.

Είχες πει ακόμη ότι σου αρέσουν οι προκλήσεις. Ποια θεωρείς τη μεγαλύτερη πρόκληση στην οποία θα ήθελες να δοκιμαστείς;

Θέλω να κάνω τον κουασιμόδο σε μιούζικαλ.

Από το YFSF All Star που είχε ενσαρκώσει τον Κουασιμόδο

Read More

And More