Ο Λευτέρης Πανταζής στο TLIFE για τον Τόλη Βοσκόπουλο: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που ήρθε να με ακούσει”

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την είδηση για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο “πρίγκιπας” του ελληνικού πενταγράμμου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος θυμήθηκε την πρώτη του συνάντηση με τον αξέχαστο Τόλη Βοσκόπουλο, όταν ακόμη ο τραγουδιστής έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα…

“Είχα ξεκινήσει πάνω στα δικά του πατήματα, ήταν το ίνδαλμά μου. Άκουγα τον Τόλη να ερμηνεύει, όταν ήμουν πιτσιρικάς και από εκείνον έμαθα να τραγουδάω. Κάποια στιγμή το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και έτσι το 2009 δουλέψαμε και μαζί στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, με τεράστια επιτυχία”, ανέφερε αρχικά.

Δες ακόμα: Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του, Μαρίας Βοσκοπούλου, μετά τον θάνατό του

Στη συνέχεια ο Λευτέρης Πανταζής θυμήθηκε τη στιγμή που ο Τόλης Βοσκόπουλος με τη Μαρινέλα, θέλησαν να τον απολαύσουν επί σκηνής…

“Όταν ξεκινούσα την καριέρα μου, ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξε πρότυπό μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που ήρθε να με ακούσει από κοντά. Όταν μου είπαν πως έφτασε ο Βοσκόπουλος με τη Μαρινέλα, κοπήκαν τα πόδια μου. Εμφανιζόμουν τότε μαζί με τη Μαίρη Λίντα η οποία – δεν θα ξεχάσω ποτέ- πως μου έδωσε ένα ποτήρι ουίσκι να πιω προκειμένου να διώξω το άγχος μου”, θυμάται ο Λευτέρης Πανταζής και καταλήγει….

“Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν από τους τελευταίους σταρ στην Ελλάδα, καλός καλλιτέχνης, αγαπητός σε όλο τον κόσμο. Ένας ερωτικός τραγουδιστής, ο οποίος ερωτεύτηκε πραγματικά όλες τις γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του”, δήλωσε σε επικοινωνία με το TLIFE.

Read More

And More