Οικογένεια Μητσοτάκη: Στην Τήνο για τη βάφτιση της εγγονής της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη

Ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο για την οικογένεια Μητσοτσάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, ταξίδεψαν στην Τήνο προκειμένου να παρευρεθούν στην βάπτιση της μικρής εγγονής της αδερφής του Πρωθυπουργού, Αλεξάνδρας Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, ο γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη, Pierre Gourdain βάπτισε την κόρη του στο χωριό Κτικάδος της Τήνου και συγκεκριμένα στην καθολική εκκλησία του Τιμίου Σταυρού. Η μικρή πήρε τα ονόματα Άννα – Ελευθερία. Στο μυστήριο, μεταξύ άλλων, βρέθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τη Σία Κοσιώνη, η Ντόρα Μπακογιάννη και η Αλεξία Μπακογιάννη. Ακολούθησε γεύμα στην ταβέρνα του χωριού.

Να θυμίσουμε πως ο Pierre Gourdain είναι εγγονός του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ενώ ζει μόνιμα στην Γαλλία έχοντας δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία ελάχιστων προσκεκλημένων. Στόχος εξάλλου της οικογένειας ήταν να κρατήσει την ιδιαίτερη αυτή στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Δείτε σχετική φωτογραφία με τον μουσικό που έπαιξε αρμόνιο στην τελετή και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον Κώστα Μπακογιάννη να ποζάρει με τη Σία Κοσιώνη από την βάπτιση της Άννας – Ελευθερίας. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χρήστος Φιοράντης (@fiorantischristos)

Ρεπορτάζ: Άννα Καντζηλιέρη

 

 

 

Read More

And More