Seriously? Παρήγγειλε τα κραγιόν της Kylie και την περίμενε η πιο δυσάρεστη έκπληξη!

Αν έχεις παραγγείλει έστω και μια φορά από το internet ξέρεις πόσο υπέροχο συναίσθημα σου δημιουργείται την στιγμή που φτάνουν στα χέρια σου όλα αυτά τα goodies. Αν όχι: είναι το ίδιο συναίσθημα με αυτό που είχες παιδί όταν έτρεχες να βρεις το δώρο που σου είχε κρύψει ο Άγιος Βασίλης κάπου μέσα στο σπίτι (έτσι γινόταν τουλάχιστον σε εμένα και την αδερφή μου).

Αλλά υπάρχουν πάντα και οι δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι πολύ δυσάρεστες όπως αυτή που βίωσε η Em Venditte (θα μπορούσε να είναι μια από εμάς) όταν άνοιξε τα Birthday Lip Kit της Kylie Jenner που είχε παραγγείλει. Έτοιμη να το ακούσεις- δεις; Το κουτί ήταν γεμάτο… μυρμήγκια!

Η ίδια επικοινώνησε αμέσως με την εταιρία η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και αφού απολογήθηκε είπε πως επρόκειτο να σταλεί ένα δεύτερο κουτί δωρεάν. Από τότε πέρασε αρκετός καιρός, η ίδια επικοινώνησε, όπως λέει, μαζί τους τρεις φορές χωρίς ανταπόκριση και τότε αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το θέμα!

Πάντως, όσο σοκαριστικό κι αν ακούγεται, από την στιγμή που γίνεται η αποστολή μέχρι την στιγμή που ένα προϊόν φτάνει στα χέρια μας, αλλάζει επίσης κάμποσα χέρια και η εταιρία δεν ευθύνεται πάντα για αυτό που εμείς παραλαμβάνουμε.

Ποια η δική σου γνώμη;

Read More

And More