Πρεμιέρα για μαμάδες και όχι μόνο! Οι διάσημοι στήριξαν την Ι. Πηλιχού! Φωτογραφίες

Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί βρέθηκαν χθες το βράδυ στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Η μαμά μου ποτέ δεν πεθαίνει” στο Vault. Οι celebrities παρακολούθησαν 11 μονολόγους αφιερωμένους στις μητέρες και τις κόρες τους και χάρισαν το θερμό τους χειροκρότημα στις πρωταγωνίστριες.
Η Ιωάννα Πηλιχού, η Αθηνά Τσιλίρα, η Νίκη Αναστασίου, η Κική Μαυρίδου, η Ειρήνη Σταματίου και η Γιάννα Σταυράκη παρουσίασαν έντεκα σπαρακτικούς μονολόγους της Claire Castillon από το βιβλίο η “Η μαμά μου ποτέ δεν πεθαίνει” σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά. Τα κουστούμια της παράστασης επιμελήθηκαν οι Celebrity Skin.

Στους σύντομους μονόλογους, έντεκα γυναίκες αφηγούνται, θυμούνται, ξαναζούν, μιλούν για τις σχέσεις τους με τις μητέρες και τις κόρες τους, αποκαλύπτοντας τον τόσο καθοριστικό αυτό δεσμό σε όλο του το μεγαλείο.
To “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν ο η Βάσω Λασκαράκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Μίμης Πλέσσας, η Βάνα Ραμπότα, ο Ορφέας Παπαδόπουλος με την σύντροφό του Ευγενία Τσαούση και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για το έργο
Έντεκα γυναίκες, διαφορετικής ηλικίας, κατάστασης, διανοητικού επιπέδου, κοινωνικής και οικονομικής θέσης, αφηγούνται ιστορίες με τις μάνες ή τις κόρες τους. Για τις γυναίκες, ο δεσμός μητέρας-κόρης είναι καθοριστικός. Είτε αβάσταχτος είτε ευλογημένος. Στην πρωταρχική του δομή, αναζητείται η αγάπη. Η ανάγκη της, η αγωνία της, η παρουσία ή η απουσία της, η παρηγορία, η επιβεβαίωση, η απόδειξη της ύπαρξής της ή όχι, είναι καταλυτική για την ύπαρξη τους. Για την ακρίβεια είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Η Claire Castillon βουτάει στην σκοτεινή πλευρά της πολύπλοκης αυτής σχέσης, και με απίστευτη ικανότητα αποκαλύπτει μέσα από τις ιστορίες της, τον ομφάλιο λώρο που δεν κόβεται εύκολα και πολλές φορές τυλίγεται σφικτά γύρω απ τον λαιμό μας στερώντας μας το οξυγόνο.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:


Βάσω Λασκαράκη, Ιωάννα Πηλιχού


Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Πηλιχού

Ορφέας Παπαδόπουλος με την σύντροφό του Ευγανία Τσαούση


Δημήτρης Στρέπκος και Βάνα Ραμπότα


Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης με την σύντροφό του


Μίμης Πλέσσας


Αντώνης Καρυστινός, Νίκη Αναστασίου


Χρήστος Δήμας και Ιωάννα Πηλιχού


Οι πρωταγωνιστές της σειράς “Κλεμμένα Όνειρα”

Read More

And More