Σάκης Αρσενίου – Λαμπρινή Πλεύρη: Παντρεύονται με πολιτικό γάμο! Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής του ετοιμάζεται να ζήσει ο Σάκης Αρσενίου, καθώς  παντρεύεται με την αγαπημένη του, Λαμπρινή Πλεύρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE o γάμος του ζευγαριού θα είναι πολιτικός, ενώ θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την  ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Η ώρα και το ακριβές σημείο όπου θα τελεστεί ο γάμος έχουν γνωστοποιηθεί από το ζευγάρι σε ελάχιστους ανθρώπους, καθώς επιθυμούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η αθλήτρια σύντομα θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς, με την Λαμπρινή να διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η Λαμπρινή Πλεύρη πρόσφατα πραγματοποίησε την τελευταία πρόβα για το νυφικό της το οποίο επιμελήθηκε η Φαίδρα Θεοδωρίδου Το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού από την τελευταία επίσκεψη οίκο νυφικών…

Όπως έχει αποκαλύψει ο τραγουδιστής, η μέλλουσα σύζυγός του περιμένει αγοράκι, το οποίο έχουν αποφασίσει να ονομάσουν Κωνσταντίνο – Εφραίμ.

«Γνωριστήκαμε τυχαία μέσα από μια κοινή παρέα. Αν μου έλεγε κάποιος πέρσι ότι “εσύ σε έναν χρόνο θα είσαι σε μια τέτοια κατάσταση, θα περιμένεις παιδάκι, θα παντρευτείς”, θα του έλεγα “πήγαινε σε κάνα γιατρό, θα το πληρώσω εγώ”. Δεν μου περνούσε από το μυαλό μου. Με την Λαμπρινή είμαστε οκτώ μήνες μαζί, στους πέντε της έκανα πρόταση γάμου. Είναι πολύ γλυκό πλάσμα, με στηρίζει. Είμαστε αγαπημένοι. Τα πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου» είχε εξομολογηθεί ο Σάκης Αρσενίου στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Είμαι πολύ καλά. Περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αυτά με τις λιγούρες νομίζω είναι λίγο υπερβολικά. Είναι λογικό να υπάρχουν. Η γυναίκα τρώει για δυο. Είναι αγοράκι. Ο άντρας νομίζω ότι το καταλαβαίνει αφού γεννηθεί το παιδί και μετά. Η γυναίκα το καταλαβαίνει από τώρα σιγά σιγά» είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής στο Open Tv.

Με το καλό!

Read More

And More