Σούπερ Κική: Στο νοσοκομείο η γνωστή influencer – Τι δηλώνει στο TLIFE

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram έκανε γνωστό η Super Κική πως μπήκε στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσει το λίπος από τη περιοχή των μηρών της.

«Από χθες είμαι νοσοκομείο γιατί έκανα χειρουργείο στα μπούτια να φύγει το λίπος. Καλά είμαι, βγαίνω σε λίγο, το χω κάνει τεκέ, όλα καλά» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η γνωστή influencer.

Το TLIFE επικοινώνησε με τη Super Κική, η οποία μας απάντησε για το πώς πήρε την απόφαση αυτή αλλά και για το πώς είναι τώρα, λίγες ώρες μετά την επέμβαση.

«Γενικά, σε όλη μου τη ζωή παχαίνω και αδυνατίζω. Δεν φτάσει ποτέ βέβαια σε πάρα πολλά κιλά αλλά, επειδή πάχαινα και αδυνάτιζα πάντα, και έχω και κληρονομικό από τη γιαγιά μου που έχει το ίδιο σώμα, είχα μαζέψει λίπος στους μηρούς σε ακραίο όμως βαθμό.

Όσο και να αδυνάτιζα, έχω φτάσει μέχρι και 50 κιλά, το σώμα που έμενε ίδιο. Ακριβώς ίδιο όμως και ήταν πολύ στενάχωρο όλο αυτό γιατί κατέβαλα μια προσπάθεια αλλά, έβλεπα πάντα το ίδιο πράγμα.

Τα παντελόνια δεν άλλαζαν νούμερο. Στη μέση μπορεί να ήταν μεγάλα αλλά δεν ανέβαιναν πάνω από τους μηρούς. Έτσι πήρα την απόφαση και έκανα αυτό το πράγμα. Μιλάμε για τρελό κόψιμο. Έκοψαν αρκετό πράγμα οι άνθρωποι. Βγάλανε 2 λίτρα λίπος από τα πλαϊνά και κόψανε από το εσωτερικό» ανέφερε αρχικά στο TLIFE η Super Κική. 

«Τώρα φοράω κορσέ. Δε πονάει τόσο πολύ, φαντάζομαι αργότερα θα πονέσω περισσότερο. Κυρίως δυσκολεύομαι στην τουαλέτα, δεν περπατάω. Για να είμαι ειλικρινής όμως, το περίμενα πολύ χειρότερο. Θα χρειαστεί να περάσει περίπου ένας μήνας για να θρέψει όλο το κομμάτι. Σε λίγη ώρα βγαίνω από το νοσοκομείο» συμπλήρωσε.

Read More

And More