Τατιάνα Στεφανίδου: Backstage φωτογραφίες από τη σημερινή πρεμιέρα του Tlive

Την πρώτη «καλησπέρα» στους τηλεθεατές είπε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από το Tlive. Μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν, η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε στο καθημερινό ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό σε νέα ώρα, καθώς η εκπομπή θα προβάλλεται πλέον κάθε μεσημέρι στις 14:50. 

«Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Βλέπετε την πρεμιέρα του Tlive που θα είναι και φέτος κοντά σας σε νέα ώρα, με ανανεωμένο περιεχόμενο, αποκαλύψεις, δυνατές προσωπικές ιστορίες και high tech αισθητική. Η ζωή λένε ότι κάνει κύκλους, η τηλεόραση από ό,τι φαίνεται κάνει κύκλους, άρα επιστρέψαμε μεσημέρι, στην ώρα που σας κάναμε παρέα πολλά χρόνια τώρα, στην ώρα που είχαμε πάντα μία δυνατή και διαδραστική επικοινωνία. Καλή μας αρχή», ήταν τα πρώτα λόγια της Τατιάνας Στεφανίδου στη σημερινή εκπομπή.

Χαμογελαστή και φορώντας ένα εντυπωσιακό μίντι πράσινο φόρεμα δια χειρός του αγαπημένου της σχεδιαστή Σπύρου Στεφανουδάκη, η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκίνησε τη νέα σεζόν με μια εκπομπή γεμάτη αποκαλύψεις και συγκλονιστικά θέματα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην πρεμιέρα του Tlive και απαθανάτισε την Τατιάνα Στεφανίδου τόσο κατά τη διάρκεια της εκπομπής όσο και στα διαλείμματα. 

Δες τις φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Μακρής

Read More

And More