Το άλμπουμ του γάμου Τσιμτσιλή – Σοφού!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο στον Άγιο Σεραφειμ στο κτήμα Νάσιουτζικ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και 1,5 χρόνο αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια ρομαντική τελετή, όπου βρέθηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Στο γάμο βρέθηκαν περίπου 300 καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίος ήταν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού και κάποια άτομα από τον επαγγελματικό χώρο της παρουσιάστριας του Alter και του γνωστού δικηγόρου. Στο πλευρό της Σταματίνας ήταν και η καλή της φίλη Φαίη Σκορδά.

Η νύφη αν και είχε λίγο άγχος έλαμπε από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο δαντελένιο νυφικό της. Κατά τη διάρκεια της τελετής η νύφη είχε τα μαλλιά πιασμένα ψηλά και φορούσε ένα λευκό ισπανικό πέπλο, το οποίο αφαίρεσε στη δεξίωση, αφήνοντας τα μαλλιά της κάτω, να σχηματίζουν ανάλαφρες μπούκλες. Ηίδια έφθασε στην εκκλησία μαζί με την μητέρα της μέσα σε μια λευκή Rolls Royce.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε και η γαμήλια δεξίωση στον ίδιο χώρο. Ενώ, μετά το γλέντι το ζευγάρι έμεινε στη νυφική σουίτα στο κτήμα Νάσιουτζικ.
Δες φωτογραφίες από το γάμο τους:

Το TLIFE τους εύχεται να ζήσουν!

Read More

And More