To TLIFE στην πρόβα generale του 2o MadWalk – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2ο MadWalk by Vodafone – The Fashion Music Project έχει ξεκινήσει, καθώς απομένουν μόλις λίγες ώρες για το πρωτοποριακό event που συνδυάζει ταυτόχρονα live performances με ανατρεπτικά fashion shows!
Οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία και όλοι οι καλλιτέχνες ήταν χθες το βράδυ στο στάδιο του Tae Kwon Do για την πρόβα generale. Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια και σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η Βίκυ Καγιά, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Κώστας Μαρτάκης θα είναι η οικοδεσπότες της βραδιάς και ξεκίνησαν από νωρίς τις πρόβες που κράτησαν ως αργά. Στο πλευρό της συζύγου του Βίκυς ήταν και ο Νίκος Κριθαριώτης. Ενώ, και ο Νίκος Βουρλιώτης ήταν στην πρόβα μαζί με την σύζυγό του.
Από τους πρώτους που ξεκίνησαν τις πρόβες στην πασαρέλα ήταν ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, αλλά και η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Το κλίμα στα παρασκήνια ήταν πολύ ζεστό και οι καλλιτέχνες δεν σταμάτησαν να γελούν και να πειράζουν ο ένας τον άλλον.

Οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες που θα μοιραστούν τη σκηνή του 2ου MadWalk είναι οι: Angelos Bratis – Ελένη Φουρέιρα & Claydee, Angelos Frentzos – My excuse & Ilia Darlin, Apostolos Mitropoulos – Σάκης Ρουβάς, Celia Kritharioti Haute Couture – Μηδενιστης & Demy, Delight – Leon, Deux Hommes – Έλενα Παπαρίζου, Efi Papaioannou – Nατάσα Θεοδωρίδου, Kore-Sophia Kokosalaki – My Wet Calvin, Loukia – Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Δες φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά και Μαίρη Συνατσάκη

Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη

Ελένη Φουρέιρα

Κώστας Μαρτάκης και Βίκυ Καγιά

Nivo και Κώστας Μαρτάκης

Κατερίνα Στικούδη

Νίκος Βουρλιώτης

Μελισσες

Αντωνία Καλλιμούκου

Read More

And More