Χ. Αντωνιάδης: Το άλμπουμ του γάμου του! Τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής στο TLIFE

Την εκλεκτή της καρδιάς του Αφροδίτη Τσώνου, παντρεύτηκε ο Χρήστος Αντωνιάδης, το απόγευμα της Κυριακής, στο κτήμα Ιπποστάσιο στο Κορωπί. Το TLIFE επικοινώνησε με τον ευτυχισμένο γαμπρό και σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την τελετή και τη γαμήλια δεξίωση.

Ο γνωστός τραγουδιστής λίγο μετά από το γάμο του μίλησε στο TLIFE: “Με την Αφροδίτη είμαστε μαζί περίπου 4,5 χρόνια. Στόχος μου ήταν να κάνω οικογένεια και να προκύψει και κάποιο παιδάκι στην πορεία. Έτσι κι αλλιώς με την Αφροδίτη συζούσαμε και δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας.

Η εμπειρία του γάμου: “Στον γάμο περάσαμε πολύ ωραία, απλά κουραστήκαμε λίγο όπως συμβαίνει σε κάθε ζευγάρι, μετά από μια εκδήλωση με πολύ κόσμο. Για μένα η εμπειρία ήταν στην αρχή του μυστηρίου και όσα έγιναν κατά της διάρκεια της κοπής της τούρτας και της καλτσοδέτας. Εκεί ήταν για μένα το ζουμί του γάμου!”

“Το σκίσιμο της καλτσοδέτας δεν το είχα στο μυαλό μου. Ούτε καν ήξερα ότι συμβάινει αυτό στους γάμους. Μου το ανακοίνωσε η γυναίκα μου εκείνη τη στιγμή. Μόλις πέταξε την ανθοδέσμη, ετοιμαζόμουν να φύγω και μου λέει: Μη φύγεις γιατί έχεις κι άλλη δουλειά – λέω τι δουλειά – και μου λέει: να μου βγάλεις την καλτσοδέτα! Στην αρχή λέω να στη βγάλω και πάω να το κάνω απλά με τα χέρια αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι έπρεπε να τη βγάλω με τα δόντια μου! Μπήκα στο πνέυμα και το έκανα…” (γέλια)



Οι καλεσμένοι του γάμου:
“Στο γάμο ήταν οι φίλοι μας, φίλοι των γονιών μας αλλά και των κουμπάρων… Έτσι γνωρίστηκαν 350 άτομα! Δεν ούτε πολύ ανοιχτός, ούτε κλειστός. Στον γάμο τραγούδησα, έπρεπε να γίνει γιατί το περιμέναν όλοι.”

Μεταξύ άλλων στον γάμο ήταν και η Έλντα Πανοπούλου: “Με την Έλντα δεν είμαστε κολλητοί φίλοι αλλά όταν έκανε την εκπομπή στο Mega ήταν η πρώτη που με έβγαλε και παρουσίασα τον δίσκο μου. Έκτοτε τρέφω δυνατά συναισθήματα για την Έλντα αλλά και όλους όσους με βοήθησαν, την εποχή που δεν είχαν κανένα συμφέρον να το κάνουν. Όπως ο Πάνος Χαλάρας που ήταν επίσης στον γάμομου και είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε τα πρώτα μου τραγούδια.”



Η σύζυγος του Χρήστου, Αφροδίτη:
“Η συζυγός μου είναι διαιτολόγος και πρόσφατα τελείωσε και σχολή κομμωτικής και ασχολείται με αυτό.”

Δες το βίντεο του Star:

Δες όλο το άλμπουμ του γάμου:

Read More

And More